Παύλος Πολάκης: Δηλώνει εθελοντής ιατρός στις ΜΕΘ για την καταπολέμηση του κορονοϊού

παύλος-πολάκης-δηλώνει-εθελοντής-ιατ-993997

Επιστολή στην πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας έστειλε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με την οποία δηλώνει την διαθεσιμότητά ως εθελοντής – ιατρός στην μάχη της καταπολέμησης του κορονοϊού και μάλιστα στην πιο οξεία φάση της, στις ΜΕΘ.

Ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνεται στην «πρώτη γραμμή της μάχης» μάχη για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Το αίτημα ο Παύλος Πολάκης κοινοποίησε και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Παπαευσταθίου και περιμένει την απάντηση.

Σημειώνεται ότι στους εργαζόμενους στον κλάδο της υγείας έχουν ήδη σημειωθεί αρκετά αρκετά κρούσματα ανάμεσα στα συνολικά 387 στη χώρα μας.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Πολάκη:

“Κυρία Κοτανίδου, Κυρία Θεοδωρακόπουλου

Δηλώνω διαθεσιμότητα να βοηθήσω σε εθελοντική βάση με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα, στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορωναϊού.

Έχω χρόνο λόγω αναστολής των περισσότερων εργασιών της Βουλής και κομματικών διαδικασιών, δεύτερο το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ το θεωρώ παιδί μου από την περίοδο που ήμουν αναπληρωτής υπουργός και τρίτο ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (αντί να κάθομαι σπίτι .

Εν αναμονή απαντήσεως

Πολακης Παύλος

Χειρουργός εντατικολόγος

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook