Παύλος Πολάκης: Αυτό δεν είναι voucher, είναι Βρούτσερ | Video

παύλος-πολάκης-αυτό-δεν-είναι-voucher-είναι-1030627

«Ενώ η χρήση της πλατφόρμας παλαιότερα χρεωνόταν στο 0,3 ευρώ ανά σπουδαστοώρα αυτή τη στιγμή χρεώνεται 1,2 ευρώ»

Κάλεσμα στην κυβέρνηση να απαντήσει με ποια κριτήρια διάλεξε τις συγκεκριμένες πλατφόρμες για τα προγράμματα κατάρτισης του επιστημονικού προσωπικού απευθύνει ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρωην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά τα κραυγαλέα λάθη που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Ενώ η χρήση της πλατφόρμας παλαιότερα χρεωνόταν στο 0,3 ευρώ ανά σπουδαστοώρα αυτή τη στιγμή χρεώνεται 1,2 ευρώ. Πού θα πάνε αυτά τα λεφτά; Για τον αέρα κοπανιστό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra.

Όπως σημείωσε, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας οι συγκεκριμένες πλατφόρμες κόστισαν συνολικά 80 – 90 εκατ. ευρώ. «Δεν ντρέπονται με όλα αυτά τα λάθη, τις ασυνταξίες και τα ακατανόητα πράγματα;. Να απαντήσει η κυβέρνηση με ποια κριτήρια διάλεξε αυτές τις πλατφόρμες και όχι κάποιες άλλες».

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στις ευθύνες του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, επισημαίνοντας με νόημα ότι «αυτό δεν είναι voucher, είναι Βρούτσερ».

6 thoughts on “Παύλος Πολάκης: Αυτό δεν είναι voucher, είναι Βρούτσερ | Video

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ, ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ
    Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (ΠΕΡΣΟΝΑ) ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΥΘΕΙΑ «ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ» (ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ) ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ (ΚΥΡΙΩΣ) ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 65% ΚΑΙ 70% ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ» ΑΥΤΗ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΘΡΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΣ.
    ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ –ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ- Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ GEORGE COHAN: «Δεν με νοιάζει τι λες για μένα, αρκεί να λες κάτι για μένα και να γράφεις το όνομά μου σωστά.»

  2. τις αληθειες ΤΟΥ! καλα το ειπες φιλε! τις ΔΙΚΕΣ του!!

    μας εσωσε κι αυτος μαζι με τον 360μοιρες στροφη!! μηχανικος σου λεει μετα!!! γι αυτο ειναι τα σεμιναρια!

  3. φίλε γκαου κανείς δεν τον κατηγορεί οτι δεν λέει αλήθειες..εκτος ισως απο τον γνωστό ψυχοπαθή τηλεφασιστα…ανεξάρτητα για πιο λογο τις λεει οπως λεει κ ο φιλος αρκαλος πιο πανω ειναι ο. μονος που λεει ομως τον κλεφτη..κλεφτη! με ονοματα και στοιχεια.μας εφαγε η υπερβολικη ευγενεια σ αυτο τον τοπο πια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook