Παύλος: «Δεν πρόκειται να αναλάβω επίσημο ρόλο, ούτε ο γιος μου Κωνσταντίνος-Αλέξιος»

παύλος-δεν-πρόκειται-να-αναλάβω-επίσ-1634283

Την πρώτη του συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό «POINT DE VUE» που κυκλοφορεί αύριο, 22 Φεβρουαρίου έδωσε ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος λίγες ημέρες μετά την συμπλήρωση των 40ημερών από τον θάνατο του πατέρα του.

Στις δηλώσεις του, ο Παύλος μιλά για όλα, ενώ απαντά και για τον βασιλικό τίτλο που κληρονόμησε από τον πατέρα του φεύγοντας εκείνος από την ζωή, ξεκαθαρίζοντας: «Δεν πρόκειται να αναλάβω επίσημο ρόλο».

Αποσπάσματα της συνέντευξης στο γαλλικό περιοδικό έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο συγγραφέας Ανδρέας Μέγκος ο οποίος συνδέεται χρόνια με φιλικούς δεσμούς με την οικογένεια:

«Είστε ο νέος αρχηγός του βασιλικού οίκου. Πως φαντάζεστε αυτόν τον ρόλο;

– Κληρονόμησα τον ρόλο αυτό από τον πατέρα μου, χωρίς να συνδέεται με καμία ευθύνη σε κρατικό επίπεδο, απλώς σε επίπεδο οικογένειας. Ο ρόλος μου θα είναι να διατηρήσω το παράδειγμα της οικογένειας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι και να κρατάμε ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας.

Ποια θέση θα επιθυμούσατε να έχετε στην ελληνική κοινωνία;

– Την ίδια έως και σήμερα. Δεν θα αλλάξω ποτέ την στάση μου. Ο κόσμος θα με δει όπως είμαι: ο οικογενειάρχης, αλλά είμαι ακόμα ο Παύλος για όλους. Δεν πρόκειται να αναλάβω επίσημο ρόλο, ούτε ο γιος μου Κωνσταντίνος-Αλέξιος. Το μόνο που μπορώ να του προτείνω είναι να ακολουθήσει το παράδειγμα του παππού του, να είναι καλός άνθρωπος, όπως ελπίζω να είμαι και εγώ.

Δείτε την ανάρτηση :

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook