Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έχω insomnia από μικρό παιδί» – Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας

παυλίνα-βουλγαράκη-έχω-insomnia-από-μικρό-π-1417599

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για τους γονείς της, τις τηλεοπτικές προτάσεις, τη διαταραχή ύπνου που αντιμετωπίζει αλλά και για τη φοβία της στη σκηνή.

Συνέντευξη στο Happy Day παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια, Παυλίνα Βουλγαράκη, μέσα από την οποία έκανε γνωστή την αϋπνία που αντιμετωπίζει.

«Έχω Insomnia από παιδί. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κοιμηθώ και κοιμάμαι πάρα πολύ σπάνια. Ακόμα και όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι τόσο ελαφριά που ακούω τα πάντα»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως αντιλαμβάνεται το όνειρο που βλέπει όταν κοιμάται: «Όταν ονειρεύομαι, το καταλαβαίνω ότι τώρα ονειρεύομαι κι είμαι στο κρεβάτι μου και κοιμάμαι. Είναι σαν ένας συνειδητός ύπνος, είναι λίγο περίεργο. Περνάω μία ολόκληρη μέρα και δεν νιώθω την ανάγκη να κοιμηθώ»

Όσον αφορά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε: «Μου έχουν προτείνει να συμμετέχω σε τάλεντ σόου ή χορού ή μεταμφιέσεων, αλλά αρνήθηκα. Είχα φοβία να είμαι πάνω στη σκηνή και να τραγουδάω. Πάθαινα κρίση άγχους. Ξεχνάω τους στίχους ακόμη και των δικών μου τραγουδιών, όπως έγινε και τώρα στη Χαλκίδα».

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε και για τους γονείς της και το βάρος που φέρει το επώνυμο της: «Οι τριβές που έχει δεχτεί η οικογένειά μου μας έχουν ενώσει όλο και περισσότερο. Το επίθετό μου δεν είναι βάρος για εμένα, η οντότητά μου είναι μεγαλύτερη από ένα όνομα».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook