Παυλίνα Βουλγαράκη: «Από μικρή είχα ψυχολογική κακοποίηση, κλιμακώθηκε με την σωματική βία»

παυλίνα-βουλγαράκη-από-μικρή-είχα-ψυ-1533606

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», όπου αναφέρθηκε στην κακοποιητική σχέση που είχε.

«Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν έχω παράπονο ως προς τις κατακτήσεις, ήμουν μοναχική μέσα σε βιβλία. Δεν θα γινόμουν ποτέ μοντέλο, δεν πληρώ τις προϋποθέσεις», είπε η τραγουδίστρια.

Όπως τόνισε η ίδια, έχει διαβάσει δημοσιεύματα που την θέλουν να κατεβαίνει υποψήφια ή να έχει σχέσεις με άτομα που… δεν γνωρίζει!

Για την Παυλίνα Βουλγαράκη είναι σημαντικό να μιλάει κανείς ανοιχτά για τις κακοποιητικές σχέσεις, γιατί έτσι δίνουμε δύναμη στο θύμα.

«Την περίοδο που ήμουν σε κακοποιητική σχέση μάλλον το θεωρούσα ταμπού και δεν επέτρεπα πολλά – πολλά, ήμουν χαμένη. Όταν ήμουν σε κακοποιητική σχέση δεν ήρθε κάποιος να μου πει «σε έχω χάσει». Θα το ήθελα και θα το είχα ανάγκη. Άργησα να καταλάβω ότι είμαι σε κακοποιητική σχέση. Από μικρή είχα ψυχολογική κακοποίηση, κλιμακώθηκε με την σωματική βία».

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως δεν μετέφερε στην οικογένειά της ότι ήταν σε κακοποιητική σχέση και αποφάσισε να βρει μόνη της την λύση.

«Το μόνο που θα έλεγα στις γυναίκες που ζουν σε κακοποιητική σχέση είναι ότι δεν είναι αργά να φύγεις. Οι δικοί μου άνθρωποι ήξεραν τι περνούσα, αλλά δεν ήθελα να στεναχωρηθούν και να τους μεταφέρω το βάρος», ήταν το μήνυμά της.

Τέλος, η Παυλίνα Βουλγαράκη αποκάλυψε κάτι που της είχε πει ο Θάνος Μικρούτσικος: «Μου είχε πει “και ψυχολογία να κάνεις, πάλι τραγουδίστρια θα γίνεις”».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook