Πατρίτσια Γκούτσι: Αντιδρά για την ταινία «House of Gucci» και τους ηθοποιούς

πατρίτσια-γκούτσι-αντιδρά-για-την-ται-1207927

Η Πατρίτσια Γκούτσι δηλώνει απογοητευμένη από την επιλογή της παραγωγής να ενσαρκώσει τον παππού της, Άλντο Γκούτσι, ο Αλ Πατσίνο στην ταινία «House of Gucci» . Όπως ανέφερε, η εν λόγω επιλογή για το καστ είναι ντροπή για την οικογένεια της. Δεν συμφωνεί επίσης ούτε με την επιλογή να υποδυθεί ο Τζάρεντ Λέτο τον πατέρα της, Πάολο Γκούτσι.

Στη δήλωση της στο Associated Press αναφέρει: «Ο παππούς μου ήταν ένας πολύ ωραίος άνδρας, όπως όλοι οι Γκούτσι, πολύ ψηλός, με μπλε μάτια και πολύ κομψός. Τον υποδύεται ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος δεν είναι καν ψηλός, και αυτή η φωτογραφία τον δείχνει χοντρό, κοντό, με φαβορίτες, πραγματικά άσχημο. Ντροπή, γιατί δεν του μοιάζει καθόλου», ενώ για τον Τζάρεντ Λέτο πρόσθεσε: «Φρικτός, φρικτός. Αισθάνομαι προσβεβλημένη».

Γενικότερα, έχει αποδειχθεί ότι η οικογένεια Γκούτσι δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη μεταφορά της ιδιωτικής τους ζωής στη μικρή οθόνη. Μάλιστα, η Πατρίτσια Γκούτσι είχε δηλώσει πως η ίδια και οι συγγενείς της είναι απογοητευμένοι από την ταινία, που ετοιμάζει ο Ρίντλεϊ Σκοτ, βάσει όσων έχουν αποκαλυφθεί σε φωτογραφίες, που έχουν κυκλοφορήσει. Αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο, όπως αναφέρει, είναι ότι χρησιμοποιούν την οικογένεια με σκοπό τα συμφέροντα τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για το κέρδος και το εισόδημα του χολιγουντιανού συστήματος. Η οικογένειά μας έχει ταυτότητα, ιδιωτικότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα, αλλά υπάρχει μία κόκκινη γραμμή που ουδείς μπορεί να περάσει».

Η ταινία «House of Gucci» αφηγείται την ιστορία της Πατρίτσια Ρετζιάνι, την οποία θα υποδυθεί η Λέιντι Γκάγκα. Ήταν η πρώην σύζυγος του Μαουρίτσιο Γκούτσι, η οποία κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του και εξέτισε ποινή φυλάκισης 18 ετών και αποφυλακίστηκε τελικά το 2016.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο βιβλίο «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed», το οποίο εκδόθηκε το 2000, όμως φέρει ανακριβείς πληροφορίες, όπως ισχυρίζεται η Πατρίτσια Γκούτσι. Όταν η ίδια επικοινώνησε με τη Τζιανίνα Φάτσιο, τη σύζυγο του Ρίντλεϊ Σκοτ, προκειμένου να μάθει πληροφορίες σχετικά με την ταινία, δεν έλαβε καμία απάντηση.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook