Πάτρα: «Το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας θα μιλάει για εγκληματική ενέργεια»

πάτρα-το-πόρισμα-για-τους-θανάτους-τη-1397540

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Καρακούκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας αναμένεται να βγει την Τρίτη (21/6), το οποίο φέρεται να «μιλάει» για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega στο πόρισμα θα υπάρχουν αναφορές πως ο θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του έχει καταλήξει ότι ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας προήλθε από ασφυξία.

Παράλληλα, αύριο αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα καταθέσουν και άλλα 5 συγγενείς του ζευγαριού.

Σημειώνεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης στη νέα του κατάθεση στις Αρχές για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, δέχθηκε την ερώτηση για το αν η εν διαστάσει σύζυγός του σκότωσε τα τρία παιδιά. Εκείνος απάντησε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την Τζωρτζίνα, αλλά για τα άλλα δύο παιδιά φέρεται να είπε πως: «Δεν υπάρχουν στοιχεία που να με κάνουν να πιστεύω ότι τα σκότωσε».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook