Πάτρα: Τι κατέθεσε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

πάτρα-τι-κατέθεσε-ο-πατέρας-του-μάνου-δ-1416004

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας. Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε το Σάββατο στη ΓΑΔΑ, όπου ρωτήθηκε κατά κύριο λόγο για τις σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου με τα παιδιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο παππούς των τριών νεκρών παιδιών αναφέρθηκε στην προφυλακισμένη, υποστηρίζοντας πως κανείς δεν είχε αντιληφθεί τίποτα περίεργο.

“Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα. Δεν είχαμε διαπιστώσει το παραμικρό. Τι να πω… Αλλιώς φαινόταν αυτή η κοπέλα, και άλλα βλέπουμε τώρα” φέρεται να είπε στις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες θα δώσει κατάθεση η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα. Η κατάθεση της μητέρας (που κράτησε περισσότερες από 4 ώρες) και του πατριού της 33χρονης κατηγορούμενης ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι και οι δύο επιμένουν σε όσα έχουν πει από την πρώτη στιγμή. “Δεν υπάρχει περίπτωση η Ρούλα να σκότωσε τα παιδιά της” φέρεται να είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook