Πάτρα: Συναγερμός και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 8 κρούσματα στο νοσηλευτικό προσωπικό

πάτρα-συναγερμός-και-στο-πανεπιστημι-1173285

Ο κορονοϊός σφίγγει τον κλοιό στην Πάτρα. Μετά το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, όπου εκεί εντοπίστηκαν και μεταλλαγμένα βρετανικά στελέχη, κρούσματα βρέθηκαν και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, αυξάνοντας κατακόρυφα την πίεση στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πάτρα, πρόκειται για οκτώ άτομα που ανήκουν στο νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου και ήδη βρίσκονται σε καραντίνα. Οι ημέρες στα δύο νοσοκομεία της αχαϊκής πρωτεύουσας θυμίζει τις ημέρες του φθινοπώρου, όταν κορυφωνόταν το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύονται συνολικά 18 ασθενείς, αναφέρει το Tempo24.news.

Στην πτέρυγα COVID της Παθολογικής βρίσκονται 14 άτομα με κορονοϊό, ενώ άλλοι 4 δίνουν τη μάχη τους από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, φιλοσοφία της ιατρικής ομάδας του Ρίου είναι η έγκαιρη και σωστή ανάρρωση των ασθενών. Άλλοι 6 συμπολίτες μας πήραν την Τρίτη εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας τα νούμερα είναι αρκετά πιο αυξημένα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι το βράδυ της Τρίτης, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται συνολικά 26 κρούσματα.

Από αυτούς, οι 25 ασθενείς βρίσκονται στην κλινική COVID και ένας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Παράλληλα άλλοι 4 συμπολίτες μας βρίσκονται σε αναμονή με ύποπτα συμπτώματα και περιμένουν τα αποτελέσματα του τεστ στο οποίο έχουν υποβληθεί.

Πηγή: newsit.gr

 

One thought on “Πάτρα: Συναγερμός και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 8 κρούσματα στο νοσηλευτικό προσωπικό

  1. Πολύ βολικό γιά να « συμμορφωθούν « στις Ναπολεωνικές εξάρσεις του δικτατορίσκου Πασοκου με στολή ΝΔ του Μιχαλάκη του Εγκληματοφάγου που τους έβγαλε φιρμάνι ότι δεν θα γίνει καρναβάλι φέτος ! Ερχωντε τώρα τα ….εξαπτέρυγα παπαγαλάκια σπέρνοντας το γνωστό τρόμο και φόβο στον Πατρινό πληθυσμό να μην πάει στο καρναβάλι ! Γελάνε και οι σπουργίτες με τα καμώματα τους !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook