Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ τις επόμενες ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου – Η στάση που θα κρατήσει

πάτρα-στη-γαδα-τις-επόμενες-ώρες-η-ρούλ-1406024

Καθοριστική θα είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε, για την υπόθεση της Πάτρας. Ήδη εδώ και μερικά 24ωρα, το πόρισμα και ό,τι στοιχεία έχουν προκύψει από την προανάκριση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας βρίσκονται στα χέρια των δικαστικών Αρχών.

Τώρα, αναμένονται οι κλήσεις που θα γίνουν από την ανακρίτρια ώστε να υπάρξουν καταθέσεις σε επίπεδο, πλέον, ανακρίτριας.

Δες μέσα σε 1′ πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!

σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Έτσι, τις επόμενες ώρες αναμένεται να κληθεί η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, προφυλακισμένη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, για να καταθέσει για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, τις επόμενες ώρες και πιθανότερα την Τρίτη ή την Τετάρτη αναμένεται να μεταφερθεί στην ανακρίτρια.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κληθούν για κατάθεση και άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της 33χρονης που έχουν να κάνουν με την υπόθεση, είτε η αδερφή της που ήταν παρούσα στον θάνατο της μικρής Ίριδας είτε ακόμα και του πατέρα των τριών παιδιών.

Από την πλευρά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνείται τα πάντα και επιμένει ακόμα στην αθωότητά της και πρόκειται να αμφισβητήσει το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών, εμμένοντας στην αρχική της θέση ότι οι θάνατοι των δύο παιδιών προήλθαν από παθολογικά αίτια.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook