Πάτρα: Ομαδικό βιασμό μετά από χορήγηση ναρκωτικών καταγγέλλει 39χρονη

πάτρα-ομαδικό-βιασμό-μετά-από-χορήγησ-1438579

Σε μια σοβαρότατη καταγγελία ομαδικού βιασμού προέβη 39χρονη από την Πάτρα, η οποία καταγγέλλει ότι εν αγνοία της την νάρκωσαν με άγνωστη σε εκείνη ουσία και στη συνέχεια την βίασαν.

Η 39χρονη γυναίκα που πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, ενημέρωσε για το σοβαρό περιστατικό τους γιατρούς και αμέσως ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία. Οι πρώτες πληροφορίες του tempo24.news, αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν συλλάβει δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών.

Πως ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή. Οι δύο άνδρες οδήγησαν στο σπίτι του ενός την 39χρονη και αφού, όπως είπε, της έδωσαν εν αγνοία της ναρκωτική ουσία στη συνέχεια τη βίασαν.

Οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως ναι μεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση, αλλά με τη συναίνεσή της. Παραδέχονται επίσης πως έκαναν χρήση ναρκωτικών, αλλά εν γνώσει της καταγγέλλουσας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε κατ’ οίκον έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου φέρεται να έλαβε χώρα ο βιασμός, δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook