Πάτρα: Οι δύο κλήσεις στο «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Κάτι περίεργο συμβαίνει…»

πάτρα-οι-δύο-κλήσεις-στο-χαμόγελο-του-1393043

Νέα διάσταση στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα δίνει δημοσίευμα της εφημερίδας Πελοπόννησος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκλήθη δύο φορές και όχι μία από τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Ρίου.

Όπως αποκαλύπτεται στην πρώτη επικοινωνία έγινε ενημέρωση για μία οικογένεια που ήδη έχει χάσει δύο παιδιά και κινδυνεύει και το τρίτο.

Λίγες ημέρες μετά έγινε και δεύτερο τηλεφώνημα. Σε αυτό, ο γιατρός του νοσοκομείου Ρίου ήταν πιο «ξεκάθαρος».

Και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο «κάτι περίεργο να συμβαίνει» και πως δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που συνέβαιναν με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, παρενέβη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου στο MEGA στην οποία φιλοξενήθηκε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και επιβεβαίωσε το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Οπως μεταφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής: «Πράγματι, μέχρι τώρα, στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας δεν έχει εντοπιστεί κάποια ξένη ουσία στον οργανισμό της. Ωστόσο η εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως».

Όπως άλλωστε έγραψε σήμερα η «Π», η πρώτη φάση των τοξικολογικών εξετάσεων ολοκληρώθηκε και δείχνουν να είναι καθαρές…ωστόσο έχει ζητηθεί και γίνεται επαλήθευση, ενώ απομένει να διευκρινιστεί αν εντοπίζεται κάτι στην φαρμακευτική αγωγή, ως προς ποσότητα των φαρμάκων ή και τον συνδυασμό αυτών».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, ανέφερε στον ΣΚΑΙ ότι πρόκειται για μια πολύπλοκη περίπτωση που θα μείνει στα χρονικά της επιστήμης. «Υπάρχει ένα πλούσιο ιστορικό που καταγράφεται μέσα από τις νοσηλείες και για τη Μαλένα και για τη Τζωρτζίνα και είμαστε πολύ κοντά στο να βρούμε την αλήθεια», υπογράμμισε.

«H Τζωρτζίνα ήταν καλύτερα μετά το θάνατο της Ίριδας, τη ζήλευε», λέει η μητέρα

Στο «Φως στο Τούνελ» έφτασαν νέες σοβαρές μαρτυρίες για το πώς η 9χρονη βίωσε το θάνατο των δύο αδελφών της συγγενείς, φίλοι και άτομα από το νοσοκομείο μιλούν για την ψυχολογία της Τζωρτζίνας, την ανατριχιαστική ζωγραφιά της που έφερε στο «φως» η εκπομπή, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα της.

«Η Τζωρτζίνα τις πρώτες ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας, με όσους μιλούσε για το γεγονός που είχε τραυματίσει την ψυχούλα της, ξεκινούσε τη διήγησή της από την κουζίνα και μετά. Εκεί δηλαδή που η θεία της μετέφερε το βρέφος για να το επαναφέρει μαζί με τη Ρούλα. Φαινόταν σαν να είχε διαγράψει εντελώς το πριν από το μυαλό της και όταν τη ρωτούσαμε σχετικά, έδειχνε σαν κάτι να φοβάται», περιγράφει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον υπογραμμίζοντας την έντονη ανησυχία όλων σχετικά με την ψυχολογία της Τζωρτζίνας.

Τα όσα αναφέρει νοσηλεύτρια, όχι μόνο προκαλούν ανατριχίλα, αλλά εγείρουν και πολλά ερωτηματικά.

«Αυτά που θα σας πω, έγιναν όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο και πριν πάθει την ανακοπή. Καταλαβαίνετε ότι πέσαμε όλοι να βοηθήσουμε μετά το θάνατο της Ίριδας που ήταν πρόσφατος. Ρωτήσαμε τη μητέρα για το πώς έχει πάρει το θάνατο της δεύτερης αδελφής της. Μας απάντησε με έναν τρόπο που τουλάχιστον εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είπε “Μια χαρά είναι, μη σου πω πως ζήλευε και τώρα νιώθει καλύτερα μόνη της”» αποκαλύπτει νοσηλεύτρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook