Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα των κοριτσιών – «Μας έλεγε ψέματα πως έχει καρκίνο»

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου, με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» να παρουσιάζει μαρτυρία η οποία ήθελε την 33χρονη… καρκινοπαθή!

Μια μαρτυρία που προκάλεσε αίσθηση σχετικά με την μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν μυστηριωδώς έκανε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας και επικοινώνησε με την εκπομπή, κατήγγειλε ακραίες συμπεριφορές της μητέρας στην προηγούμενη σχέση της.

«Τα όσα συνέβησαν τότε, είναι βγαλμένα από ταινία. Πριν τον τωρινό της σύζυγο είχε γνωρίσει τον γιο συγγενή μου, που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο. Θα ήταν 20-21 χρόνων. Εκείνος διένυε μία πολύ δύσκολη περίοδο, αφού κάποιο μέλος της οικογένειάς του νοσούσε σοβαρά από καρκίνο. Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή, έφτασε στο σημείο να τους λέει ότι είναι βαριά άρρωστη.»

«Έλεγε ότι πεθαίνει, ότι έχει καρκίνο και θέλει τη στοργή και την αγάπη του για όση ζωή της απομένει. Μετά ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα, ύστερα είπε ότι αν την αφήσει θα αυτοκτονήσει. Έχει μεγάλη πειθώ. Μετά συνέβη κάτι πολύ σοβαρό και αντιληφθήκαμε ότι δεν έπασχε από την αρρώστια που έλεγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δοξάζω το Θεό που ο δικός μας τελείωσε άμεσα μαζί της γιατί θα είχε μπλέξει πολύ άσχημα. Είμαστε στη διάθεση των Αρχών αν μας ζητήσουν να καταθέσουμε όλες τις λεπτομέρειες, που πιστέψτε με, προκαλούν ανατριχίλα» πρόσθεσε.

Πηγή: newsbomb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ