Πάτρα: Η τελευταία φωτογραφία της Μαλένας λίγο πριν δολοφονηθεί

πάτρα-η-τελευταία-φωτογραφία-της-μαλέ-1470780

Όσα συνέβησαν στην 3,5 ετών Μαλένα, το παιδί της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα- που δολοφονήθηκε πρώτο κατά σειρά το 2019 – δείχνει το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογρήα.

Τα τραύματα στη μύτη και το στόμα του κοριτσιού, μαρτυρούν το πως δολοφονήθηκε η μικρή, αλλά και τα πειστήρια που αποκαλύπτουν ότι πίσω από το έγκλημα, κρύβεται πιθανότατα γυναίκα.

Αυτό γιατί οι πληγές στο πρόσωπο του μικρού παιδιού προήλθαν, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, από μακρύ νύχι που παραπέμπει σε γυναικείο χέρι. Οι γιατροί που περιέθαλψαν τη μικρή φορούσαν γάντια και το μόνο άτομο που βρισκόταν μαζί της όταν κατέληξε, ήταν η μητέρα της.

Στο μεταξύ, στο φως της δημοσιότητας έφερε η εκπομπή «Live News» την τελευταία φωτογραφία του κοριτσιού, να τρώει στο δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλευόταν, δύο ώρες πριν ξεψυχήσει.

Σοκάρει δε το γεγονός, ότι τη φωτογραφία αυτή είχε αναρτήσει στα social media η Ρούλα Πισπιρίγκου, 15 μήνες μετά τον θάνατο του παιδιού, γράφοντας το «πόσο της λείπει», ενώ πλέον, είναι κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και βασική ύποπτη για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Δείτε τη φωτογραφία της μικρής Μαλένας:

Ο ασφυκτικός θάνατος στην 3,5 ετών Μαλένα, σημαίνει πως το παιδί δεν κατέληξε ακαριαία, αλλά βασανίστηκε, μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή. «Χτυπιόταν για τουλάχιστον τρία λεπτά, αυτός που το έκανε ένιωθε κάθε σφυγμό του παιδιού, ακόμα και τον επιθανάτιο βρόγχο», ανέφερε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου στην εκπομπή του MEGA.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook