Πάτρα: Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Μαλένας – Η κρίσιμη κατάθεση και οι πληροφορίες για “εγκληματική ενέργεια”

πάτρα-εξελίξεις-στην-υπόθεση-θανάτου-1421687

Οι εξελίξεις που έρχονται στο θρίλερ της Πάτρας αναμένεται να προκαλέσουν νέο σοκ στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 που ασχολείται καθημερινά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταθέσει στις Αρχές η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα η οποία είχε βγάλει το πόρισμα για την Μαλένα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας: “Η κ. Τσάκωνα θα μιλήσει ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο της Μαλένας”.

“Η Τσάκωνα μιλάει για εγκληματική ενέργεια, έρχονται παράλληλα και τα πορίσματα των δύο ιατροδικαστών και μετά ακολουθείται αυτό που είπαμε χθες. Έξι νέες διώξεις. Τρεις συμπληρωματικές για την Ρούλα (Πισπιρίγκου), η μία για απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2020 και οι άλλες δύο για τα άλλα δύο παιδιά και άλλες τρεις διώξεις για αμέλεια για τρία συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας” επανέλαβε ο παρουσιαστής.

Όπως επισημάνθηκε στη συνέχεια, έγιναν άλλες εξετάσεις σε πιο σύγχρονα μηχανήματα και πλέον στην νέα κατάθεση στους αστυνομικούς η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα αναμένεται να αναφερθεί σε άλλη αιτία θανάτου από εκείνη που είχε συντάξει στην αρχική έκθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook