Πάτρα: Έτσι δολοφονήθηκαν Μαλένα και Ίριδα – Διαφορετικός ο μηχανισμός θανάτου

πάτρα-έτσι-δολοφονήθηκαν-μαλένα-και-ί-1421687

Νέες πληροφορίες για το πόρισμα που αφορά στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, αποκαλύπτει το enikos.gr.

Από το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα, προκύπτει ότι παρότι μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο και στις δύο περιπτώσεις, είναι διαφορετικός ο μηχανισμός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η Ίριδα δολοφονήθηκε με το πανάκι της, ενώ ο ασφυκτικός θάνατος στη Μαλένα προκλήθηκε από χέρι.

Αστυνομικές πηγές μιλώντας στο enikos.gr ανέφεραν ότι με τον τρόπο που είναι γραμμένο το πόρισμα, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για δολοφονία.  “Είναι τόσο σαφές” σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Μετά την παράδοση του πορίσματος στις αστυνομικές Αρχές, αρχίζει η έρευνα σε ένα άλλο επίπεδο, πλέον, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα εκείνα που μπορεί να ευθύνονται για τον θάνατο των δύο παιδιών και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών θα υποβάλει ερώτημα προς την εισαγγελία, που είχε δώσει την εντολή για προκαταρκτική έρευνα, για να δουν εάν θα λάβουν εκείνοι κατάθεση από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες θα δώσει κατάθεση η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα. Η κατάθεση της μητέρας και του πατριού της 33χρονης κατηγορούμενης ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι και οι δύο επιμένουν σε όσα έχουν πει από την πρώτη στιγμή. “Δεν υπάρχει περίπτωση η Ρούλα να σκότωσε τα παιδιά” της φέρεται να είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook