Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Ίριδας και σημάδια ασφυξίας σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα

Για εγκληματική ενέργεια μίλησε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα κατά την πεντάωρη κατάθεση της για τον θάνατο Ίριδας, του παιδιού της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, που έφυγε δεύτερο -κατά σειρά- από τη ζωή σε ηλικία 6,5 μηνών τον Μάρτιο του 2021.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, η ιατροδικαστής που είχε υπογράψει το αρχικό πόρισμα για τον θάνατο της Ίριδας, αξιολόγησε εκ νέου όλα τα ευρήματα, κατέθεσε νέα στοιχεία για τον θάνατο της Ίριδας και φέρεται να επανέλαβε, πως δεν ευσταθεί η αγενεσία φλεβόκομβου ως αιτία θανάτου της μικρής.

Η ιατροδικαστής φέρεται να είπε πως το πνευμονικό οίδημα που είχε διαπιστωθεί οφείλεται σε ασφυξία. Αναφέρθηκε στο ματωμένο πανάκι της Ίριδας, λέγοντας πως οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν είναι ένα επιπλέον σημάδι ασφυξίας και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν αναλυτικά.

Παράλληλα, η Αγγελική Τσιόλα επανέλαβε πολλά από τα στοιχεία που υπήρχαν στην κατάθεση που είχε δώσει σε αστυνομικούς, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, όταν -όπως τους είπε- είχε μπει σε σκέψεις για όλα όσα είχαν συμβεί.

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ