Πάτρα: Διαψεύδεται ότι διατάχθηκε ΕΔΕ για το Καραμανδάνειο για το αίμα της Τζωρτζίνας

πάτρα-διαψεύδεται-ότι-διατάχθηκε-εδε-524124

Καμιά ΕΔΕ δεν έχει διαταχθεί για το θέμα του φιαλιδίου με το αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, σύμφωνα με την διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με το tempo24.news, η διοίκηση διαψεύδει την είδηση που κυκλοφορεί από το πρωί…

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη και μετά από μήνες που η υπόθεση της Πάτρας συγκλονίζει τη χώρα και έχει γίνει θέμα από μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού, έγινε γνωστό ότι βρέθηκε σε ψυγείο του Καραμανδανείου νοσοκομείο ένα φιαλίδιο με αίμα με αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το δείγμα αίματος είχε ληφθεί στις 8 Απριλίου 2021, όταν το άτυχο κοριτσάκι είχε μπει στο νοσηλευτήριο με σπασμούς, όπως δήλωνε η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το γεγονός ότι τόσο διάστημα που το θέμα της Πάτρας ήταν πρώτη είδηση δεν είχε ασχοληθεί κανείς με το συγκεκριμένο φιαλίδιο και το σημαντικότερο: Δεν το είχε παραδώσει κανείς στις αρχές που ερευνούν την υπόθεση, έχει δημιουργήσει τεράστια ερωτήματα για τη λειτουργία του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νοσοκομείο «κινητοποιήθηκε» και βρήκε τελικά το φιαλίδιο με το αίμα, μετά από έγγραφο της 18ης ανακρίτριας από την Αθήνα, στο οποίο ζητούνταν να ερευνηθούν τα πάντα και να βρεθεί οποιοδήποτε βιολογικό υλικό, είτε αίμα, είτε ούρα, είτε οτιδήποτε άλλο.

Έτσι βρέθηκε το φιαλίδιο, μέσα σε ένα ψυγείο που φυλάσσονται δείγματα με αίμα ασθενών, στην παιδιατρική κλινική.

Το φιαλίδιο έχει ήδη μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με την ελπίδα να οδηγήσει την έρευνα ένα βήμα παρακάτω, για το τι συνέβη στο άτυχο κοριτσάκι που τελικά, οδηγήθηκε στο θάνατο.

Σύμφωνα με το tempo24 πάντως, δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ με εντολή του υπουργείου Υγείας.

Αν και για πολλούς είναι κάτι που ήδη θα έπρεπε να έχει γίνει, μετά τις τελευταίες εξελίξεις…

Μάλιστα, ακόμα και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, αμφισβητεί το τι πραγματικά έχει γίνει με αυτό το φιαλίδιο με αίμα, απορώντας πώς βρέθηκε ξαφνικά μετά από τόσο καιρό.

Όπως έχει πει ο δικηγόρος της, αναμένεται να ζητήσει να γίνει εξέταση DNA για να διαπιστωθεί ότι όντως πρόκειται για αίμα της μικρής Τζωρτζίνας.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook