Πάτρα: Διαψεύδει η μητέρα ότι τηλεφωνεί σε μάρτυρες τη νύχτα – «Όλοι θα κριθούν γι’ αυτά που λένε ή διαδίδουν»

πάτρα-διαψεύδει-η-μητέρα-ότι-τηλεφωνε-1398905

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος παραμένει η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των τριών ετών. Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα κατέληξαν αιφνίδια, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές και ιατροδικαστικές Αρχές.

Την Παρασκευή, μία σημαντική μαρτυρία για την υπόθεση μεταδόθηκε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη. Η μάρτυρας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις μελανιές της Τζωρτζίνας και σε αντιδράσεις προσώπου του οικογενειακού περιβάλλοντος της 9χρονης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η μάρτυρας ετοιμάζεται να προσφύγει στον εισαγγελέα, καθώς η μητέρα των τριών παιδιών της έχει γίνει “εφιάλτης”, από τη στιγμή που μίλησε στην εκπομπή. Τις πληροφορίες αυτές διαψεύδουν πηγές, που επικαλείται το pelop.gr. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, σχολιάζουν: “αυτό είναι ψέμα 100% και δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν, που έχει βγει να μιλήσει για την υπόθεση. Όλοι θα κριθούν γι’ αυτά που λένε ή διαδίδουν ασύστολα.

Οι ίδιες πηγές διαψεύδουν κατηγορηματικά πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ενόχλησε οποιονδήποτε έχει μιλήσει όλο αυτό το διάστημα για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της και αυτό γιατί, όπως δηλώνουν, είναι σε θέση – στο ευρύτερο περιβάλλον της μητέρας – να γνωρίζουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ίδια, η οποία εκτός από το πένθος που βιώνει καλείται να διαχειριστεί και την στοχοποίηση της.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Φλαμή στην “Πελοπόννησο της Δευτέρας” τα τηλεφωνήματα που δέχεται η συγκεκριμένη μάρτυρας είναι “απανωτά” και είναι χαρακτηριστικό ότι γίνονται ακόμη και τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ενώ η γυναίκα αποφάσισε χθες το πρωί και διεμήνυσε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της, ότι η μόνη λύση είναι να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η βασική μάρτυρας πρόκειται για γυναίκα την οποία γνωρίζει καλά η Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα κατάφερε να την αναγνωρίσει παρά την αλλοίωση της φωνής που έγινε από την εκπομπή. Προφανώς την αναγνώρισε και από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα και τα οποία σχετίζονται με την ιστορία. Τα οποία προφανώς ήξερε η μητέρα. Ουδείς, ωστόσο, μπορεί να πει αν η ενόχληση της μάνας προέκυψε από το περιεχόμενο της μαρτυρίας της ή επειδή απλά βγήκε και μίλησε, γενικά…

Άγνωστο παραμένει αν έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα ή άλλου είδους οχλήσεις κι άλλα πρόσωπα που έχουν μιλήσει για την ιστορία αυτή, που συγκλονίζει την χώρα.

Η μαρτυρία στο “Φως στο Τούνελ”

Στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, την Παρασκευή, μεταδόθηκε μία μαρτυρία-“φωτιά” για το θρίλερ των τριών παιδιών στην Πάτρα.

“Όταν το παιδί έβλεπε εμάς (επιστήμονες) έδειχνε ευτυχισμένο, γελούσε, όταν βρισκόταν με πρόσωπο από τον οικογενειακό του χώρο άλλαζε, έδειχνε φοβισμένο” ανέφερε η μάρτυρας.

“Οι μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας έγιναν αλλιώς καταλαβαίνετε τι εννοώ… Έφτασε το ίδιο πρόσωπο να με ρωτάει αν μίλησα στη Νικολούλη. Αν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει για την Τζωρτζίνα και τι θα της πω αν με καλέσει… Όταν ένα παιδί πνίγεται τρέχεις να το βοηθήσει, όχι να το κοιτάζεις να κοκκινίζει με απάθεια” είπε η μάρτυρας.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook