Πάτρα: «Από τύχη δεν έγινα Άλκης» – Οπαδική επίθεση σε καρδιοπαθή

πάτρα-από-τύχη-δεν-έγινα-άλκης-οπα-1694003

Επίθεση από οπαδούς ομάδας δέχτηκε ένας άνδρας από την Πάτρα στην περιοχή της Τριών Ναυάρχων, με τον ίδιος να αναφέρει ότι από τύχη γλύτωσε τα χειρότερα.

Αφού του έκαναν λεκτική επίθεση, τα άτομα του έβγαλαν τη μπλούζα, που είχε διακριτικά άλλης ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος στο Thebest.gr, «στις 14/05/2023 πήγα στις 20:00μμ να δω ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ σε καφετέρια στην Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα.

Ήμουν με τον δεκάχρονο γιό μου και 2 φίλους. Στις 9:30μμ που ο μικρός πεινούσε σηκώθηκα να πάω σε κοντινό μαγαζί να του φέρω κάτι. 5μέτρα έκανα και ξαφνικά 5 άτομα μου κάνουν επίθεση με λεκτική και σωματική βία. Προσπαθούν να μου αφαιρέσουν την μπλούζα.

Τη στιγμή που αντιστεκόμουν τους λέω: Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχω μεγάλο ανεύρυσμα στην καρδιά λέω να ηρεμήσετε λίγο. Συνεχίζουν δυστυχώς. Σπρώχνουν, τραβάνε και φωνάζουν. Προσπαθώ να μην χάσω το τσαντάκι μου τουλάχιστον.

Τους λέω: «έχω δύο ανήλικα μην γίνει κάτι με την καρδιά και μπλέξετε και εσείς μετά». Πάλι το αγνοούν. Τελευταία τους λέω: «Καλά κάνετε και είστε Παναθηναϊκοί (είχαν διακριτικά) μαγκιά σας, δεν είπε κανείς κάτι».

Μειώνω αντίσταση φοβούμενος το ανεύρυσμα και παίρνουν την μπλούζα (με διακριτικά ΑΕΚ) και τρέχουν προς την οδό Σαχτούρη (σύνδεσμος ΠΑΟ). Επιστρέφω γυμνός ανάμεσα στον πολύ κόσμο των μαγαζιών, που δεν βοήθησε, και μπροστά στα μάτια του φοβισμένου γιου μου.

Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός, αλλά δεν πάει άλλο με τους γνωστούς – άγνωστους των συνδέσμων», τόνισε ο άνδρας.

thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook