Πάτρα: 23χρονος χτύπησε, έδεσε και λήστεψε τον ίδιο του τον πατέρα!

πάτρα-23χρονος-χτύπησε-έδεσε-και-λήστε-810493

Ούτε ο πιο αδίστακτος κακοποιός δεν θα έκανε όσα έκανε ένας 23χρονος Έλληνας στον ίδιο του τον πατέρα, τον οποίο ξυλοκόπησε μέσα στο σπίτι του στην Πάτρα, τον έδεσε, τον φίμωσε και τον λήστεψε! Μάλιστα, επέστρεψε μετά από λίγες ώρες για να… συνεχίσει τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία!

Ο άτυχος πατέρας αναγκάστηκε να καταγγείλει το ίδιο του το παιδί στην Αστυνομία, μετά τα όσα υπέφερε στα χέρια του. Ο θρασύτατος γιος του διέρρηξε το σπίτι για να κλέψει χρήματα, αλλά όταν τον βρήκε μπροστά του δεν δίστασε να τον ακινητοποιήσει γρονθοκοπώντας τον! Αφού τον έδεσε και τον φίμωσε, έψαξε τα δωμάτια, βρήκε 300 ευρώ τα οποία έβαλε στην τσέπη και έφυγε.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ξαναγύρισε στο σπίτι και γρονθοκόπησε ξανά τον ακινητοποιημένο πατέρα του, για να τον υποχρεώσει να του αποκαλύψει πού φύλαγε και άλλα χρήματα! Τελικά, πήρε άλλα 300 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο πατέρας κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά του και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε σε βάρος του δίωξη για ληστεία.

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook