Πάτησαν… Χανιά οι Παγκόσμιοι Λιβανός, Μαυριγιανάκης, Πατεράκης – Αποθεωτική υποδοχή στη Σούδα | Photos

πάτησαν-χανιά-οι-παγκόσμιοι-λιβανός-911066

Μέσα σε πανηγυρική υποδοχή τα Χανιά υποδέχθηκαν το πρωί της Τετάρτη τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή του Τάλω ANEK LINES, Κώστα Λιβανό και τους πρωταθλητές, Βασίλης Μαυριγιαννάκη και Ηλίας Πατεράκη, που κράτησαν ψηλά τη σημαία της ελληνικής ποδηλασίας, στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας της Φραγκφούρτης.

Από νωρίς το λιμάνι της Σούδας είχε γεμίσει από μικρούς και μεγάλους φίλους και συγγενείς των πρωταθλητών, ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι με κόρνες, ελληνικές σημαίες, ανθοδέσμες στα χέρια, αλλά και μπλουζάκια που πίσω έγραφαν «παγκόσμιος πρωταθλητής 20019» και μπροστά είχαν φωτογραφίες του πρωταθλητή, ετοίμαζαν υποδοχή αντάξια των επιτυχιών των πρωταθλητών μας, αλλά και του προπονητή τους, Παναγιώτη Μαρεντάκη. Με το που έδεσε το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο λιμάνι και εμφανίστηκαν οι πρωταθλητές, η ατμόσφαιρα έμοιαζε… ποδοσφαιρική, με συνθήματα, χειροκροτήματα αλλά και ενθουσιώδεις επευφημίες για όσα πέτυχαν οι διεθνείς μας.Ξεχωριστή φιγούρα η μητέρα του Λιβανού, που μαζί με τους γονείς των υπόλοιπων αθλητών, περίμενε το καμάρι της για να το συγχαρεί και να το πνίξει στις αγκαλιές και τα φιλιά, με ένα χαμόγελο τόσο λαμπερό χαμόγελο, όσο τα δύο χρυσά μετάλλια που είχε κρεμασμένα στο στήθος του ο Κώστας.Μάλιστα εκτός από την ανθοδέσμη που κρατούσε για το μπουμπούκι της, ο Αντώνης Φραγκιουδάκης είχε φέρει μαζί του και ένα δάφνινο στεφάνι, με το οποίο η συγκινημένη γυναίκα έστεψε γεμάτη περηφάνια τον έφηβο πρωταθλητή κόσμου από τα Χανιά, όπως φαίνεται στις συγκινητικές στιγμές που αιχμαλώτισε ο φωτογραφικός φακός του Μανώλη Μαυράκη.

Οι Κωνσταντίνος Λιβανός, αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο αγώνισμα του κέριν, όπως και στα 200μ. πίστας, ενώ ήταν 4ος στα 1000μ. Οι τρεις Χανιώτες πρωταθλητές αναδείχτηκαν στην 6η θέση στον κόσμο, στο ομαδικό σπριντ, πετυχαίνοντας μάλιστα και πανελλήνιο ρεκόρ. Ο, δε, Μαυριγιαννάκης ήταν 22ος στα 200 και 1000μ. με νέα ατομικά ρεκόρ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook