«Παθαίνω αλλεργία με την Σοφία Δανέζη – Τέτοιου είδους τραγουδίστριες έχουν καταστρέψει το χώρο του λαϊκού τραγουδιού»

παθαίνω-αλλεργία-με-την-σοφία-δανέζη-1127077

Ο στιχουργός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξομολογήθηκε μια άγνωστη, μέχρι τώρα, ιστορία πίσω από το τραγούδι «Secret Combination», δήλωσε ότι βλέπει «Big Brother», στηρίζει την Άννα Μαρία Ψυχαράκη ενώ παθαίνει… αλλεργία με την Σοφία Δανέζη.

«Μου φαίνεται πολύ ωραίο και συγκινητικό αν επιστρέψει η Καλομοίρα στη Eurovision. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Το Secret Combination ήταν ένα λαϊκό ποπ τραγούδι. Οι αρχικοί στίχοι ήταν “μες’ τη βότκα σε αναζητώ” και ήταν κανονικός στίχος ελληνικός. Νομίζω ότι λεγόταν “ο τρόπος που κοιτάζεις”, αντί για “Secret Combination”» ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στην συνέχεια σχολιάζοντας το «Big Brother» ανέφερε: «Το Big Brother είναι το πιο καθαρόαιμο ριάλιτι. Είμαι φαν της Άννας Μαρίας. Θα δημιουργήσω φαν κλαμπ να πηγαίνουμε στα δικαστήρια να ακούμε την Άννα Μαρία να αγορεύει. Παθαίνω αλλεργία με την Σοφία Δανέζη. Τέτοιου είδους τραγουδίστριες, που δεν έχουν κανένα τρομερό ταλέντο, που δεν έχουν καμιά τρομερή φωνή, έχουν καταστρέψει το χώρο του ελληνικού και ιδιαιτέρως του λαϊκού τραγουδιού».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook