Πατέρας έμαθε ότι θα αποκτήσει ξανά κορίτσι και άρχισε να βρίζει – Έντονες αντιδράσεις στα social media

πατέρας-έμαθε-ότι-θα-αποκτήσει-ξανά-κο-1428114

Χαμό από αρνητικές αντιδράσεις προκάλεσε ένας μελλοντικός πατέρας τριών παιδιών όταν έμαθε ότι το τρίτο του παιδί θα είναι και αυτό κορίτσι. Η μέλλουσα μητέρα και χρηστης του TIkTok @kc.fulton και ο σύζυγός της έχουν ήδη μια κόρη τριών ετών και μια κόρη ενός έτους – και τώρα περιμένουν την κόρη νούμερο τρία, κάτι που έμαθαν στην αποκάλυψη του φύλου πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Αλλά ενώ η μητέρα με έδρα τις ΗΠΑ και τα μικρά παιδιά της εξέφραζαν τη χαρά τους καθώς γύρω τους έπεφτε ροζ κομφετί, ο μπαμπάς ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος που δεν απέκτησε γιο και το εξέφρασε αυτό φωνάζοντας επανειλημμένα βρισιές και φεύγοντας νευριασμένος από το βίντεο.

Ωστόσο, η μέλλουσα μητέρα υπερασπίστηκε τώρα δημοσίως τον σύζυγό της, δημοσιεύοντας ένα δεύτερο βίντεο στο οποίο λέει ότι είναι ένας «καλός πατέρας».

 

@kc.fulton Baby Fulton #3 is a……. I swear he’s happy ?#umbrella#confetti#genderreveal #fultongirls#girlmom#ByeByeSundayBlue ♬ original sound – kc.Fulton

Στο πρώτο βίντεο, η γυναίκα, ο σύζυγός της και οι δύο κόρες τους στέκονται έξω, ενώ η @kc.fulton ανοίγει μια μαύρη ομπρέλα πάνω από το κεφάλι τους. Ροζ κομφετί βγαίνει, πέφτει γύρω τους και αποκαλύπτει ότι θα αποκτήσουν άλλο ένα κορίτσι.

Αμέσως, ο μπαμπάς βογκάει, σαφώς δυσαρεστημένος που δεν απέκτησε αγόρι. Σηκώνεται όρθιος και απομακρύνεται από την οικογένειά του, ενώ η σύζυγός του απασχολεί τα παιδιά τους.

Εκτός κάμερας, συνεχίζει να κατσουφιάζει, φωνάζοντας «γα@@ο».

Όταν η μαμά επικεντρώνεται στα παιδιά της, ρωτώντας την τρίχρονη κόρη της αν θα αποκτήσει αδερφάκι ή αδερφούλα, ο σύζυγός της βηματίζει μπροστά τους, φωνάζοντας και πάλι έντονα «γα@@ο».

Η λεζάντα στο βίντεο, ήταν «Ορκίζομαι ότι είναι ευτυχισμένος».

Χαμός στα social media

@kc.fulton He loves ALL of his girls and they love him ? He has loved his babies since the second he found out we were having them! He IS a good dad #proudgirldad#daddysgirls#myhusband##ByeByeSundayBlues ♬ Daddy’s Little Girl – Chad Kaney

Ενώ η μαμά έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια για το συγκεκριμένο βίντεο, η κριτική έχει ξεχυθεί σε άλλες αναρτήσεις της – και έχει εισρεύσει και στο Twitter, όπου το βίντεο ξαναμοιράζεται με φρίκη.

«Αυτό το βίντεο ήταν οδυνηρό να το βλέπεις. Δεν μπορώ να φανταστώ να έχω έναν πατέρα που απογοητεύτηκε από μένα πριν γεννηθώ», έγραψε ένας χρήστης.

«Θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό του για αυτή την αντίδραση. Ένας ενήλικας άντρας που ξεσπάει έτσι», είπε ένας άλλος.

«Μου επικοινωνεί ότι ο κόσμος είναι τυχερός που αυτός ο μπαμπάς δεν πρόκειται να μεγαλώσει ένα αγόρι που θα καταλήξει σαν κι αυτόν», απάντησε ένας σχολιαστής. «Φίλε, αυτό με στεναχωρεί. Δεν καταλαβαίνω πώς οι γυναίκες επιλέγουν τέτοιους άντρες και το προσπερνούν, προτιμώ να είμαι μόνη μου», συμπλήρωσε μια άλλη γυναίκα.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook