Πατέρας έφτιαξε excel με ό,τι του «χρωστάει» η κόρη του και της ζητάει να πληρώσει 18.000 δολάρια

πατέρας-έφτιαξε-excel-με-ότι-του-χρωστάει-1379357

Ένας πατέρας έχει προκαλέσει οργή στο Reddit, αφού ισχυρίστηκε ότι έφτιαξε ένα υπολογιστικό φύλλο excel όπου και καταγράφει τι του «χρωστάει» η κόρη του και απαιτεί να τα επιστρέψει. Πίσω από μία φαινομενικά εξοργιστική δήλωση στο ίντερνετ (από τις χιλιάδες που υπάρχουν καθημερινά) κρύβεται άλλη μία ιστορία γονέων που διαφωνούν μετά από ένα χωρισμό και ένα παιδί που βρίσκεται στη μέση.

Η οικογένεια «διαλύθηκε» πριν από μερικά χρόνια και παρά το γεγονός ότι η 21χρονη, τώρα, κόρη του τον πλησίασε, εκείνος περιμένει να του επιστρέψει τα 18.000 δολάρια που υπολογίζει ότι ξόδεψε για εκείνη από τότε που έκλεισε τα 18 προτού την αφήσει να επιστρέψει στη ζωή του.

Ο 48χρονος μπαμπάς εξήγησε την κατάστασή του στο thread του Reddit «Am I The A**hole».

Πότε ξεκίνησαν όλα

Ο 48χρονος άνδρας εξιστορώντας την υπόθεσή του, είπε ότι η κόρη του, Άρια, «εγκατέλειψε» την οικογένειά του όταν ήταν 15 ετών για να ζήσει με την πρώην σύζυγό του Σάντρα. Μέχρι τότε, αυτός και η Σάντρα είχαν 50/50 την επιμέλεια. Είπε ότι η Σάντρα ήταν πάντα λιγότερο αυστηρή από αυτόν και επέτρεπε στην Άρια να κάνει «ό,τι θέλει» και της αγόραζε «ό,τι ήθελε».

Αλλά όταν η Άρια ήταν στο γυμνάσιο και ήταν 15 ετών, ο μπαμπάς ήταν αναστατωμένος όταν πήγε μια πενθήμερη σχολική εκδρομή και «δεν μπήκε καν στον κόπο να στείλει περισσότερα από μερικά μηνύματα».

Όταν επέστρεψε, την τιμώρησε «επειδή έπρεπε να μάθει να σέβεται και να δείχνει κάποια αγάπη για την οικογένειά της». Είπε ότι έστειλε μήνυμα στη μητέρα της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά όχι σε εκείνον και την αδερφή της.

Είπε ότι δεν είχε ποτέ πολλούς φίλους, αλλά είχε προσκληθεί σε πάρτι γενεθλίων ενός δημοφιλούς κοριτσιού. Ωστόσο ο άνδρας ανέφερε ότι αυτή ήταν η «τιμωρία της, να μην πάει σε εκείνο το πάρτι αφού ξέχασε την οικογένειά της».

Η Άρια ήταν αναστατωμένη και προσπάθησε να τηλεφωνήσει στη μητέρα της, ζητώντας να την πάρει εκείνη, αλλά ο πατέρας είπε ότι ήταν «παράνομο» να το κάνει επειδή ήταν η εβδομάδα του. Συμπλήρωσε επίσης ότι ήθελε να επιστρέψει στη μαμά της γιατί θα άρει την τιμωρία του και θα της επέτρεπε να πάει στο πάρτι.

Η Σάντρα μάζεψε την Άρια στο τέλος της εβδομάδας και ο Redditor της είπε ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψει αν δεν το θέλει. Ήταν η τελευταία φορά που άκουσε για εκείνη για τα επόμενα χρόνια…

Η κίνηση του πατέρα που εξόργισε το ίντερνετ – Τι ζητά

Ο 48χρονος είπε: «Η αδερφή της με ρωτούσε συνέχεια γιατί δεν γύρισε και δεν ήξερα πώς να της εξηγήσω ότι δεν μας αγαπούσε και ότι προτιμούσε να μείνει με τη μητέρα της, τα πάρτι της και την ελεύθερη ζωή χωρίς κανόνες».

Από τότε πατέρας, μητέρα και κόρη, έχουν επικοινωνήσει μόνο μέσω δικηγόρων. Είπε ότι «απαιτούν» να πληρώσει για τη διατροφή του παιδιού, παρόλο που τώρα το κορίτσι είναι 21 ετών. Είπε ότι πρέπει να πληρώσει και τα μισά από τα έξοδα του κολεγίου της.

Τότε ο πατέρας έκανε την αποκάλυψη: «Όταν ο Άρια έκλεισε τα 18, άρχισα να προσθέτω όλα όσα έπρεπε να πληρώσω σε ένα Excel. Το στέλνω στη Σάντρα κάθε φορά που το ενημερώνω ώστε να ξέρει τι ζημιά κάνει στην κόρη μας.

Είπε ότι περιμένει η κόρη του να «πληρώσει το χρέος της» και το ποσό είναι τώρα στα 18.000 δολάρια.

Και πρόσθεσε: «Η Άρια προσπαθεί να έρθει ξανά σε επαφή. Της είπα ότι δεν μπορούμε να φτιάξουμε το συναισθηματικό κομμάτι αν δεν φτιάξουμε πρώτα το κομμάτι των χρημάτων. Πρέπει να μου αποδείξει ότι δεν νοιάζεται μόνο για τα χρήματα. Η Σάντρα λέει ότι είμαι ρηχός, αλλά νομίζω ότι εκείνη είναι, αφού δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από το να προσπαθεί να πάρει την κόρη μου μακριά μου και επιτέλους έχει αυτό που θέλει».

Τεράστια κατακραυγή στο Reddit

Το Reddit πήρε φωτιά στην ενότητα των σχολίων. Το κορυφαίο σχόλιο, με σχεδόν 70.000 ψήφους υπέρ, λέει: «Είσαι ένας φρικτός πατέρας και μπορώ να δω γιατί έφυγε η κόρη σου».

«Θέλετε η κόρη σας να σας επιστρέψει για τη διατροφή των παιδιών που διατάχθηκε από το δικαστήριο. Είσαι ο μεγαλύτερος ηλίθιος», είπε ένας άλλος.

Ένας άλλος επεσήμανε ότι όλα όσα έκανε η Άρια ήταν «φυσιολογική εφηβική συμπεριφορά» και είπε ότι «αντέδρασε υπερβολικα». Ενώ συμπλήρωσαν ότι «αν την παρενοχλήσεις για να πληρώσω, ελπίζω αυτό το φτωχό κορίτσι να φύγει οριστικά».

Σε κάποια φάση ο 48χρονος απάντησε σε ένα σχόλιο εξοργίζοντας ακόμα περισσότερο με το σκεπτικό του. Έγραψε: «Δεν πρέπει να με αναγκάζουν να πληρώσω για ένα παιδί που δεν ξέρω καν πια. Η Άρια δεν έχει κερδίσει τα λεφτά μου, ζει άνετα στο σπίτι της μητέρας της και με βλέπει ως ΑΤΜ, και δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω ούτε μια δεκάρα».

Είπε ότι σχεδιάζει να παραπέμψει το θέμα στα «ανώτατα δικαστήρια» και θα προσθέσει τα έξοδα δικηγόρου στα «χρέη της».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook