Πατέρας αποκεφάλισε τα παιδιά του και ανάγκασε τα αδέρφια τους να ζουν με τα πτώματα – Συνελήφθη η μητέρα 1 χρόνο μετά

πατέρας-αποκεφάλισε-τα-παιδιά-του-και-1293045

Tον Δεκέμβριο του 2020, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες εκλήθη σε σπίτι στο στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια για να αντιμετωπίσει μία πιθανή διαρροή αερίου. Αυτό που επρόκειτο να αντικρίσουν οι πυροσβέστες ωστόσο μάλλον θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη τους. Δύο παιδιά, αποκεφαλισμένα, σε ξεχωριστά δωμάτια, ενώ η υπόλοιπη οικογένειά τους βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Ο πατέρας των δύο παιδιών και γυμναστής, Μορίς Τέιλορ, 35 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για τη δολοφονία των παιδιών του Μαλιάκα Τέιλορ και Μορίς Τέιλορ Τζούνιορ, 13 και 12 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο 35χρονος κατηγορήθηκε ότι αποκεφάλισε τα παιδιά του και ανάγκασε τα άλλα δύο, 8 και 9 ετών να κοιτούν τα πτώματα και να ζουν μαζί τους για 5 μέρες.

Τα δολοφονημένα παιδιά ανακαλύφθηκαν πέντε ημέρες αφότου είχαν αποκεφαλιστεί στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια στις 29 Νοεμβρίου 2020.

Συνελήφθη και η μητέρα σχεδόν ένα χρόνο μετά

Αυτή την εβδομάδα και όπως μετέδωσε ο Independent, η υπόθεση εξελίχθηκε περαιτέρω καθώς η μητέρα των παιδιών, Νάταλι Μπρόθγουελ, συνελήφθη στο σπίτι της στην Αριζόνα, για δύο κατηγορίες δολοφονίας.

Η 44χρονη κρατείται στη φυλακή της κομητείας Pima πριν από την έκδοσή της στην Καλιφόρνια. Είναι μέχρι στιγμής ασαφές γιατί η αστυνομία συνέλαβε την μητέρα τόσο καιρό μετά τη σύλληψη του πατέρα και ποιος ήταν ο ρόλος της στους θανάτους των παιδιών της.

Σε μια ανακοίνωση που δόθηκε τότε σχετικά με την ανακάλυψη των πτωμάτων κατά την προειδοποίηση για διαρροή αερίου, το Γραφείο Πληροφοριών του Σερίφη του Λος Άντζελες ανέφερε: «Το προσωπικό της πυροσβεστικής εισήλθε στην τοποθεσία, οπότε είδαν έναν άνδρα και μια γυναίκα νεκρή μέσα στο σπίτι. Και οι δύο είχαν υποστεί σοβαρά τραύματα από μαχαίρι».

Η Μπρόθγουελ έχει κατηγορηθεί χωριστά για δύο κατηγορίες εγκληματικής απειλής παιδιού. Τα παιδιά της αναγκάστηκαν να μείνουν στα δωμάτιά τους χωρίς φαγητό για αρκετές ημέρες, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο Τέιλορ παραμένει υπό κράτηση, με εγγύηση 4,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook