Passo Coffee House: Καλός καφές και νόστιμα σνακ στην πιο όμορφη γειτονιά των Χανίων

passo-coffee-house-καλός-καφές-και-νόστιμα-σνακ-στην-π-1062735

Το Passo coffee house ξεκίνησε να λειτουργεί το 2008 στην ιστορική συνοικία της Χαλέπας προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε ένα χώρο αρκετά σύγχρονο για την εποχή του αλλά και σε ένα προϊόν όπως είναι ο καφές ανεβάζοντας κατά πολύ τα στάνταρ της ποιότητας στην περιοχή.

Όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης Γιάννης Τσακάκης: «Δώσαμε τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των σημαντικών αθλητικών γεγονότων μέσω συνδρομητικών καναλιών καθώς και τη δυνατότητα σε φοιτητές να βρίσκουν έναν χώρο πολύ κοντά στη σχολή τους για να πιούν τον καφέ τους, να συζητήσουν, να διαβάσουν. Έτσι το Passo έγινε σημείο συνάντησης όλων των ηλικιών. Με την πάροδο των χρόνων και παρόλο που το ξεκίνημα μας συνέπεσε με την αρχή της οικονομικής κρίσης καταφέραμε να αυξήσουμε το πελατολόγιο μας και να μετακομίσουμε σε παραπλήσιο χώρο αρκετά μεγαλύτερο.

«Το όνομα του καταστήματος έγινε συνώνυμο του καλού καφέ.. ίσως του καλύτερου στην πόλη θα πουν αρκετοί από τους πελάτες μας. Πλέον εκτός από τις πιο πάνω υπηρεσίες έχουμε μπει πολύ δυναμικά και στην υπηρεσία του Delivery έχοντας σαν όπλο την εμπειρία όλων αυτών των ετών αλλά και τις ανάγκες της αγοράς όπως αυτές διαμορφώνονται. Πάντα με μεράκι και αγάπη για το χώρο της καφεστιασης»

Στο Passo θα απολαύσετε μυρωδάτο καφέ αλλά και αλμυρά και γλυκά σνακ στην πολύ ωραία αυλή που διαθέτει, στο πίσω μέρος του καταστήματος καθώς επίσης και χώρο που βλέπει την Πλατεία Ευαγγελιστρίας.

«Όραμα μας είναι να μπορούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε προσφέροντας περισσότερες υπηρεσίες στους πελάτες μας και να αναβαθμίζουμε συνεχώς και τα προϊόντα μας αλλά και τον χώρο μας».

Διεύθυνση επιχείρησης, Πλατεία Ευαγγελιστρίας 1 Χαλέπα, Τηλέφωνο:  2821028001

Facebook page: Passo Coffee House

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook