Πάσσαρης: «Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα για να εκτίσω την ποινή μου» | Video

πάσσαρης-θέλω-να-επιστρέψω-στην-ελλά-647493

Την επιστροφή του στην Ελλάδα για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του θέλει ο Κώστας Πάσσαρης.

«Θέλω να είμαι παρών στη δίκη μου που θα γίνει τον Δεκέμβριο. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Να εκτίσω σε ελληνική φυλακή το υπόλοιπο της ποινής μου», δήλωσε ο Πάσσαρης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Πάσσαρη, Ανδρέας Ταγαράκης, ανέφερε ότι σκοπεύει τις επόμενες ημέρες να αιτηθεί να κληθεί ο Κώστας Πάσσαρης ώστε να παραστεί και ο ίδιος στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Πρόσθεσε ότι θα τεθούν υπόψη του δικαστηρίου κάποια στοιχεία, κάνοντας λόγο για άριστη διαγωγή του βαρυποινίτη στις φυλακές Ρουμανίας.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αδερφής του Διονύση Αλεβιζόπουλου, αστυνομικού που σκότωσε ο Πάσσαρης.«Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια και δεν έχει τελειώσει αυτή η κατάσταση. Κάθε φορά που γίνονται αυτά τα γεγονότα, είναι σαν να συνέβη σήμερα. Θέλω να τελειώσει, να δικαστεί ο Πάσσαρης για την ψυχή του αδελφού μου. Να έρθει στην Ελλάδα να δικαστεί. Κοντεύει να παραγραφεί», ανέφερε η Γιώτα Αλεβιζοπούλου, σημειώνοντας ότι αμφιβάλει ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή (το θέμα για τον Πάσσαρη είναι μέχρι το 14:00):

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook