ΠΑΣΟΚ: Στέλνει μήνυμα στον Ανδρουλάκη ο Καστανίδης; – Οι «αινιγματικές» δηλώσεις στη Βουλή

πασοκ-στέλνει-μήνυμα-στον-ανδρουλάκη-1584974

Ο λόγος για τον Χάρη Καστανίδη, ο οποίος στην χθεσινή του ομιλία στην Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή, είπε κάποια πράγματα τα οποία μπορεί κανείς να τα εκλάβει και ως μήνυμα προς τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με τον κ. Καστανίδη, ο οποίος υπενθυμίζουμε είχε διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές, υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτικών, αυτοί που ζουν για το πολιτικό κόμμα τους και αυτοί που ζουν από το πολιτικό κόμμα τους.

«Υπάρχουν και δύο κατηγορίες διαγραφομένων», συνέχισε ο Χάρης Καστανίδης και πρόσθεσε: «Αυτοί που διαγράφονται για τις ιδέες τους και αυτοί που παραβιάζουν τον όρκο τους. Η ευθύνη των ηγεσιών αν ανέχονται αυτούς που ζουν από τα πολιτικά τους κόμματα και παραβιάζουν με ατιμωτικό τρόπο τις θέσεις τους, πρέπει να προλαμβάνουν. Αυτό να μην ξανασυμβεί».

Ο Καστανίδης εννοεί ότι ο Ανδρουλάκης άργησε να διαγράψει την Καϊλή;

topontiki.gr

2 thoughts on “ΠΑΣΟΚ: Στέλνει μήνυμα στον Ανδρουλάκη ο Καστανίδης; – Οι «αινιγματικές» δηλώσεις στη Βουλή

  1. Όπως και να το κάνουμε ο Ανδρουλάκης δεν έχει τον στόμφο ηγέτη. Το παιδί δεν τραβάει. Το μόνο καλό που μπορεί να προσφέρει στο κόμμα του είναι να παραιτηθεί όσο είναι καιρός. Αλλιώς το ΠΑΣΟΚ θα πάει στο εκεί που ήταν. Στο 4%.

    1. Δεν ξέρω αν έχει ή δεν έχει στόμφο ηγέτη ο Ανδρουλάκης, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχει τα ΜΜΕ να τον πλασάρουν ως ηγέτη, όπως ο Κούλης. Γι’ αυτό και οι ανασφάλειες του Κούλη τον οδήγησαν να παρακολουθεί ακόμη και τον εαυτό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook