ΠΑΣΟΚ: Ποιους προτείνει η επιτροπή αξιολόγησης υποψηφίων για τα Χανιά – Όλα τα ονόματα

«Την Κυριακή τα επίσημα αποτελέσματα για το ψηφοδέλτιο» σημειώνει στο zarpanews.gr η κα Χρύσα Χαριτάκη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Έπειτα από πολλές εβδομάδες διεργασιών, η επιτροπή αξιολόγησης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ – το όργανο που έχει επιφορτιστεί να επιλέξει τους υποψήφιους βουλευτές για όλη την Ελλάδα δηλαδή – κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, στα ονόματα που θα προτείνει να “κατεβάσει” το κόμμα στα Χανιά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η πρόταση της επιτροπής υποψηφίων θα υποβληθεί στην κεντρική επιτροπή του κόμματος, η οποία την ερχόμενη Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, θα κληθεί να επικυρώσει τα ψηφοδέλτια για όλη την επικράτεια. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείονται αλλαγές της τελευταίας στιγμής, καθώς η κεντρική επιτροπή δεν είναι υποχρεωμένη να τοποθετήσει αποκλειστικά όσους προτείνονται.

Ωστόσο, τα ονόματα που θα προταθούν για τα Χανιά είναι τα εξής:

Βασίλης Κοντεζάκης, πολιτικός μηχανικός
Ευαγγελία Κουρουπάκη, οδοντίατρος, πρώην βουλευτής
Τάσος Κουρουπάκης, εφοριακός, περιφερειακός σύμβουλος
Παντελής Πετσετάκης, οικονομολόγος, πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ. Κρήτης
Πέτρος Χατζησταύρος, πολιτικός μηχανικός, επιχειρηματίας
Μαρία Χελιουδάκη, πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων

Ωστόσο, ακόμα ένα όνομα που “έπαιζε” πολύ ήταν εκείνο του καθηγητή και γιου του αείμνηστου Μανώλη Σκουλάκη, Γιώργου Σκουλάκη. Δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν τελικά ο ίδιος απάντησε ήδη αρνητικά στην πρόταση που του έγινε, ή αν το όνομά του θα σταλεί μαζί με τα έξι παραπάνω και θα κληθεί η κεντρική επιτροπή να αποφασίσει.

Αιτία για μια τέτοια αντιμετώπιση θα ήταν ότι ο ίδιος φέρεται να χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για επαγγελματικούς λόγους ώστε να είναι σε θέση να απαντήσει.

Πάντως, ερωτηθείσα σχετικά η κα Χαριτάκη, σημειώνει ότι και για τα Χανιά όπως και για όλη την Ελλάδα, τα ψηφοδέλτια θα επικυρωθούν την Κυριακή κατά την σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα εξετάσει την τελική πρόταση που θα διαμορφώσει το πολιτικό συμβούλιο το Σάββατο, βασισμένο στις προτάσεις της επιτροπής εκλογικού αγώνα.

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜε τι εκβιάζεται ο στόχος 5046c και υπερασπίζεται τον Μητσοτάκη;
Επόμενο άρθροΧανιά | Τροχαίο με τραυματισμό ποδηλάτη στο κέντρο – Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο | Photos

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ρε άντε χάσου νούμερο! Τους έχεις ξαναδεί αυτούς;;;; σου φαίνονται να υπήρχαν στην πολιτική και πριν 40 χρόνια;; Εσύ που είσαι έξυπνη ψήφισε Κασιδιαρη ή Μπαρούφα να σε βγάλουν στα ανοιχτά. Ψυχανώμαλα αγράμματα βοοειδή είστε, επικίνδυνα για την χώρα και τίποτα παραπάνω.

      • Τι έγινε; σου ξεμεθύσαμε τον ήλιο; σίγουρα ναι.
        Ποιος λογικός άνθρωπος θα επέλεγε να κατέβει σε εκλογές με ένα κόμμα που είναι φουλ διαπλοκή έχει κάνει τόσο κακό στη χώρα και σκανε σκάνδαλα το ένα με τα το άλλο; Μόνο όσα κομματόσκυλα κοιτούν την πάρτη τους και έχουν προετοιμαστεί να κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Ο νέος πολιτικός που θέλει το καλό του τόπου θα φρόντιζε να κατέβει με ένα καθαρό (όσο γίνεται και αν υπάρχει) κόμμα και όχι να κολλήσει ρετσινιά με το καλημέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ