ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες την Κυριακή τα μέλη – Η κατανομή των συνέδρων στην Κρήτη

πασοκ-κιναλ-στις-κάλπες-την-κυριακή-τα-1326431

Έγινε γνωστή η τελική κατανομή, κατά περιφέρεια, δήμο, στο εξωτερικό, σε συνδικαλιστικούς και μαζικούς χώρους, των συνέδρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πρόκειται να εκλεγούν την επόμενη Κυριακή στην εσωκομματική ψηφοφορία, παράλληλα με την ανάδειξη των Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών. Όσοι προσέλθουν, θα κληθούν να επιλέξουν την ονομασία του κόμματος. Ανάμεσα στις προτάσεις είναι «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» και «ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη», ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες, καθώς και το σήμα, που κυρίαρχο θα είναι ο γνωστός ήλιος.

Το σύνολο των συνέδρων που θα εκλεγούν ανέρχεται σε 4.602 , οι οποίοι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανά του. Στο τελικό σώμα του συνεδρίου θα προσκληθούν ακόμη αριστίνδην μέλη καθώς και προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου.

Για την Κρήτη, ο αριθμός των συνέδρων είναι 473 και διαμορφώνεται ως εξής:

Εκτός της Κ.Ε και των Κεντρικών Οργάνων του κόμματος, οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο πρόκειται να επικυρώσουν πολιτικό κείμενο Θέσεων, στο οποίο θα προσδιορίζονται οι ιδεολογικές και πολιτικές αρχές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και οι βασικές προγραμματικές του κατευθύνσεις. Βάσει αυτών, θα εκπονηθεί το εξειδικευμένο εκλογικό πρόγραμμα του κόμματος τους επόμενους μήνες, στην πορεία προς τις εκλογές. Το κείμενο αναμένεται να αναρτηθεί στη ηλεκτρονική βάση διαλόγου του κόμματος, «Ψηφιακή Κοινωνία», τις επόμενες μέρες.

One thought on “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες την Κυριακή τα μέλη – Η κατανομή των συνέδρων στην Κρήτη

  1. Ας σκεφτείτε πριν ψηφίσετε οτι η σημερινή εξαθλίωση της χώρας και των εσάς των ίδιων ωφειλεται στο ίδιο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, που ξανά- αναστήθηκε να κλέψει ψήφους από τα πατριωτικά κόμματα, ναι καλά διαβάσατε, τα πατριωτικά κόμματα που μπορούν να σταματήσουν την μόνιμη κατηφόρα και αξαθλιωση σας ! Έτσι έλεγε και τότε το ΠΑΣΟΚ, ο λαός στην εξουσία, αλλά το υπόλοιπο που δεν έλεγε ήταν : και τα λεφτά του λαού στην τσέπη μας ! Και έφαγαν τα λεφτά της Ευρώπης που θα έκαναν την Ελλάδα μια Ευρωπαϊκή χώρα και την κράτησαν Ψωροκωσταινα, αυτή που ζούμε σήμερα μια χώρα χωρίς δουλειές, χωρίς λεφτά, χωρίς ασφάλεια, χωρίς περιλθαψη, χωρίς παιδεία, χωρίς τιμωρία για το έγκλημα, με κόσμο που αυτοκτονεί γιατί δν έχει χρήματα να πληρώσει τα εξωφρενικά ποσά στους λογαριασμούς, τα αγαθά και τα φάρμακα του. Και σείς τρέχετε να τους ξαναψηφισετε σαν την γυναίκα που τρώει ξύλο από το άντρα της αλλά δεν φεύγει μέχρι να την σκοτώσει ! Τι να πω, Σκεφτειτε τουλάχιστον τα παιδιά σας, αυτά δεν φταίνε σε τίποτα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook