Partygate – Μπόρις Τζόνσον: Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη όλων όσων συνέβησαν

partygate-μπόρις-τζόνσον-αναλαμβάνω-ακέραι-1308898

Ακέραια την ευθύνη για τις παραβιάσεις του lockdown με την οργάνωση πάρτι στην Ντάουνινγκ Σριτ δήλωσε πως αναλαμβάνει ο Μπόρις Τζόνσον μιλώντας την Τετάρτη (25/5) στη Βουλή των Κοινοτήτων.

«Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη όλων όσων συνέβησαν υπό την ηγεσία μου» είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός επαναλαμβάνοντας ότι ζητά συγγνώμη για το σκάνδαλο Partygate λίγες μόνο ώρες μετά τη δημοσίευση της έκθεσης της ανώτατης δημόσιας λειτουργού Σου Γκρέι που επιρρίπτει τις ευθύνες στην κορυφή της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Το πόρισμα της Σου Γκρέι θα μείνει ως μνημείο ”στην ύβρη και την αλαζονεία” της κυβέρνησης Τζόνσον»

Το πόρισμα της δημόσιας λειτουργού Σου Γκρέι για τα πάρτι της Ντάουνινγκ Στριτ θα μείνει ως μνημείο «στην ύβρη και την αλαζονεία» της κυβέρνησης του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε ο ηγέτης του Εργατικού κόμματος Κιρ Στάρμερ όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Όταν θα κατακαθίσει η σκόνη και υποχωρήσει η οργή, αυτό το πόρισμα θα μείνει ως μνημείο στην ύβρη και την αλαζονεία μίας κυβέρνησης που πίστευε ότι ένας κανόνας ισχύει γι’ αυτούς και άλλος κανόνας ισχύει για όλους τους άλλους» είπε μιλώντας στη Βουλή των Κοινοτήτων ο Κιρ Στάρμερ.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook