Παρτσαλάκης: «Στο σπίτι μου, στην Κρήτη, περνάω υπέροχα, εκεί εί­ναι καταφύγιο»

παρτσαλάκης-στο-σπίτι-μου-στην-κρήτη-913105

Ο Χανιώτης ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και εξέφρασε την επιθυμία του να τα παρατήσει όλα και να έρθει να ζήσει μόνιμα στην Κρήτη.

Γ. Παρτσαλάκης: «Η προσωπική μου ζωή δεν με αφορά καθόλου. Είμαι καλά, όταν θα κλείσω κι αυτόν τον «κύκλο», το θεα­τρικό… γιατί δεν θέλω να είμαι πάνω στη σκηνή να σέρνομαι και να με κουβαλάνε,..» τόνισε αρχικά ο 68χρονος καλλιτέχνης.

«Λοιπόν»: Αναφέρεσαι στο χρόνο που θα αποχωρήσεις από την υποκριτική;

Γ. Παρτσαλάκης: «Έχω κλείσει τα 68, που σημαίνει… όσο αντέξω και όσο είμαι καλά, γιατί αν δεν είμαι καλά εγώ, δεν ανεβαί­νω στη σκηνή. Το πόσα χρόνια έχω ακόμα το ξέρει ο θεός. Εγώ θέλω να πάω στο σπιτάκι μου, στην Κρήτη, ν’ αράξω. Δεν θέλω να πεθάνω στο «σανίδι», δεν πιστεύω σ’ αυτό».

«Λοιπόν»: Πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου μακριά από τη δου­λειά σου;

Γ. Παρτσαλάκης: «Στο σπίτι μου, στην Κρήτη, περνάω υπέροχα, εκεί εί­ναι καταφύγιο, εκεί γεννήθηκα, είναι το σπίτι που με­γάλωσα, μέχρι τα 18 μου… Αυτό που λέγαμε παλιά, ότι πεθαίνουμε επάνω στη σκηνή, δεν το πιστεύω, με την έννοια ότι ο θεατής δεν μπορεί να περνάει τη «δοκιμασία» από κάτω, να αναρωτιέται: «θα τα πει… δεν θα τα πει… θα πέσει… δεν θα πέσει…», αυτό εί­ναι εγκληματικό.

«Λοιπόν»: Στην Κρήτη θα πας να μείνεις μόνος σου;

Γ. Παρτσαλάκης: «Θέλω να πάω στο σπίτι μου, δεν είναι απομόνωση. Ξέρεις τι είναι να έχω το μπαχτσέ μου μπροστά, να φυτεύω, να ψαρεύω…»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook