«Πάρτον με κλειστά μάτια πρόεδρε»: Νεαρός Χανιώτης η μεγάλη μεταγραφή του Μανώλη Κονταρού στον Ολυμπιακό | Photo

Ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης της Τούμπας, ήταν αδιαμφισβήτητα ο νεαρός Χανιώτης Κωνσταντίνος Τζολάκης

Δεν είναι και λίγο 17χρονο παιδί να παίζει σε τέτοιο ντέρμπι, πόσο μάλλον να ντεμποτάρει ως φιλοξενούμενος και μάλιστα στην εστία! Σε γενικές γραμμές, το ντεμπούτο του κρίνεται θετικό. Δεν ευθύνεται για κάποιο από τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, απέφυγε κάποιο χοντρό λάθος και έδειξε, ειδικά με την πάροδο του χρόνου στο παιχνίδι, ολοένα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις κινήσεις και στις ενέργειες του.

Προφανώς, η ομάδα ήταν… δασκαλεμένη να μην τον “εκθέτει” και να αποφεύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τη συμμετοχή του στο build up και στη δημιουργία παιχνιδιού, αλλά αυτό είναι σίγουρα κάτι το φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες, την ηλικία του και τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρει το sportdog.gr, ο Τζολάκης επιβεβαίωσε με την παρουσία του τα όσα θετικά είχαν καταγραφεί γι’ αυτόν από το περασμένο καλοκαίρι όταν πρωτόπαιξε σε φιλικά προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων». Μοιάζουν δικαιολογημένες οι προσδοκίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι το καλοκαίρι του ’18 τον απέκτησαν από τον Πλατανιά -έχοντας να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο ανταγωνισμό…- αξιοποιώντας κυρίως το θετικό report, αλλά και τις προσωπικές ενέργειες για να “καπαρωθεί” από τον Ολυμπιακό του… Μανώλη Κονταρού!

Ο Κρητικός λυράρης, κουμπάρος του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν αυτός που ενημέρωσε για το ταλέντο του Τζολάκη, αυτός που ήρθε σε επαφή με την οικογένεια του και αυτός που ουσιαστικά μόνος του τον ανέβασε στον Πειραιά! Και εκεί πλέον, ο Τζολάκης είναι απόλυτα “προστατευμένος” (σε κάθε επίπεδο, οικογενειακό, προσωπικό ακόμη και μανατζερικό) με τη διοίκηση των “ερυθρόλευκων” να φροντίζει για τα πάντα προκειμένου να εξασφαλιστεί πως – κοινώς- θα βγει ο 17χρονος τερματοφύλακας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ