«Πάρτι» στο Twitter με την διαγραφή Μπογδάνου

πάρτι-στο-twitter-με-την-διαγραφή-μπογδάνο-1294309

Πανικός επικρατεί στο Twitter με την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας. Πρώτο το hashtag #μπογδανος μέσα σε λίγη ώρα.

Η είδηση της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε «σεισμό» στο Twitter, όπου έμεινε «άφωνο». Μέσα σε λίγη ώρα έγινε πρώτο το hashtag #μπογδανος και πολλοί χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας επικρότησαν την διαγραφή.

Μάλιστα, αρκετοί δεν έκρυψαν την οργή τους για τις αντικομμουνιστικές δηλώσεις του πρώην «γαλάζιου» βουλευτή προς τον Θανάση Παφίλη και το γεγονός πως κατέθεσε στεφάνι μαζί με την Χρυσή Αυγή στο Βίτσι, γεγονότα που αποτέλεσαν αφορμή για την απομάκρυνση του από την Νέα Δημοκρατία.

«Εγώ θυμίζω τον Γρίβα της ΕΟΚΑ, που είπε πως είχαμε τρεις εχθρούς, όμως οι χειρότεροι ήταν οι κομμουνιστές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την άμεση αντίδραση του Νίκου Δένδια, ο οποίος δήλωσε λίγο αργότερα:

«Εγώ δεν γνωρίζω ποιος έχει παραστεί στην εκδήλωση για το Βίτσι. Λέω όμως το εξής. Οποιαδήποτε προσπάθεια σήμερα, προβολή στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών στο παρελθόν για την αποκόμιση μικροπολιτικού οφέλους είναι απαράδεκτη. Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη, είναι πάντοτε απαράδεκτη. Η κατάθεση στεφάνου από την Χρυσή Αυγή στο αίμα νεκρών για την δημοκρατία είναι επίσης απαράδεκτη. Είναι η ώρα να σοβαρευτούμε γιατί η χώρα αντιμετωπίζει εθνική απειλή. Όσο εκπροσωπώ εγώ την κυβέρνηση εδώ, δεν θα ξαναγίνει ανεκτή στην αίθουσα εδώ τέτοια προσπάθεια».

Έτσι, στο Twitter επικράτησε πανικός με αρκετούς να επικροτούν την διαγραφή, ενώ άλλοι τρόλαραν τον πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Ακολουθούν μερικές «ψύχραιμες» αντιδράσεις:

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook