Πάρτι στο Twitter με την «απόδραση» Μητσοτάκη από τη Βουλή

πάρτι-στο-twitter-με-την-απόδραση-μητσοτάκ-1583685

«Φωτιά» έχει πάρει το Twitter μετά τη σημερινή «μάχη» στη Βουλή.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να φύγει από την αίθουσα, επιχειρώντας να κλείσει την συζήτηση για τις υποκλοπές κατά την τριτολογία του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε διακόψει την δευτερολογία του προκειμένου να παρέχει ο πρωθυπουργός την διαβεβαίωση πως δεν υπήρξε παρακολούθηση από την ΕΥΠ.

Δεν λειτουργούσε το λογισμικο Predator στο γραφείο μου. Δεν μπορείτε να λέτε τέτοια πράγματα. Έχετε στοιχεία; Δεν ντρέπεστε να λέτε πως παρακολουθούσα τους συνεργάτες μου. Αν εσείς γνωρίζετε πως ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ήταν υπό παρακολούθηση, που το ξέρετε; Ο μόνος για τον οποίο δεν ισχύει απόρρητο είναι ο κ. Ντογιάκος. Η Δικαιοσύνη μπορεί να ψάξει. Δεν πρόκειται να μετατραπεί η αίθουσα σε ένα θέατρο παραλόγου. Δεν έχετε καμία απόδειξη και μου ζητάτε να αποδείξω εγώ το αντίθετο» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ό,τι είχατε να πείτε, κύριε Τσίπρα, το είπατε. Η συζήτηση λήγει εδώ» κατέληξε και στην συνέχεια έσπευσε να αποχωρήσει από την αίθουσα της Βουλής.

 

tvxs.gr

One thought on “Πάρτι στο Twitter με την «απόδραση» Μητσοτάκη από τη Βουλή

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ, ΟΠΟΥ ΡΙΖΟΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΕΞΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ:
    (ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ).
    ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ: ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΡΕ????
    ΡΙΖΟΣ: ΜΑΛΩΝΩ.
    ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ: ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΡΕ????
    ΡΙΖΟΣ: ΜΑΛΩΝΩ.
    ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ: ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΩ ΟΜΩΣ. ΤΣΟΥΠ, ΣΟΥ ΤΗ ΕΣΚΑΣΑ….

    (Υ.Γ.: ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΝΤΙΔΕΞΙΑΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook