Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στα Χανιά

παρουσιάστηκε-το-ψηφοδέλτιο-του-κκε-σ-878831

Παρουσιάστηκε το πρωί στα Χανιά, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στα Χανιά είναι κατά αλφαβητική σειρά:-Μαρία Γαυγιωτάκη 49 χρονών , φιλόλογος, καθηγήτρια ΕΠΑΛ , αντιπρόσωπος στην ΟΛΜΕ.

-Μιλτιάδης Κλωνιζάκης 40 χρονών, πολιτικός μηχανικός , Μέλος Κεντρικής Αντιπροσωπίας ΤΕΕ, Πρόεδρος Συλλ. Γονέων 9ο Δημ. Σχολ. Χανίων., γιος του πρώην δημάρχου Χανίων και αγωνιστή του αντιδικτατορικού κινήματος Γιάννη Κλωνιζάκη.

-Αλέκος Μαρινάκης 54 χρονών   Γραμματέας Τ.Ε Χανίων του Κ.Κ.Ε πολιτικός επιστήμονας , περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης
-Κατερίνα Νικολοπούλου  48 χρονών , εκπαιδευτικός,  πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Χανίων. Μέλος ΔΣ σωμ. Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Χανίων.

-Γιάννης Ντουνιαδάκης 60 χρονών  υποναύαρχος εν αποστρατεία Π.Ν. Το 1972 αποφοίτησε από το Β’ Γυμνάσιο αρρένων Χανίων και πέτυχε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Το 1976, αποφοίτησε από την Σχολή, ως Σημαιοφόρος Μάχιμος του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ). Αποστρατεύτηκε το 2005 με το βαθμό του Υποναυάρχου σε αποστρατεία, ενώ υπηρετούσε ως διευθυντής στη Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων του ΓΕΕΘΑ. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Πολέμου του ΠΝ. Είναι μέλος της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ) και της Ανεξάρτητης

-Φώτης Ρηγανάκος 44 χρονών,  ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Χανίων, πρόεδρος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων ν. Χανίων, μέλος της Ένωσης Γονέων Χανίων .

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του ψηφοδελτίου ο κ. Γιώργος Νταγκουνάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, μεταξύ άλλων, απεύθυνε κάλεσμα για στους ψηφοφόρους και τους προέτρεψε να πάνε στην κάλπη με κριτήριο τη ζωή τους και τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες τους και να ενισχύσουν το ΚΚΕ γιατί όπως είπε ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει ότι θα είναι ισχυρή η δική τους δύναμη την επόμενη ημέρα.

Είπε επίσης πως «τα διλήμματα “πολιτική αλλαγή και σταθερότητα” που προβάλλει η Ν.Δ. και “πρόοδος ή παλινόρθωση της συντήρησης” που προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάλπικα, γιατί και οι δύο υπηρετούν την ίδια αντιλαϊκή στρατηγική που διασφαλίζει τα συμφέροντα των λίγων κατακρεουργόντας  τη ζωή των πολλών. Αυτών δηλαδή που παράγουν όλο τον πλούτο.»

Τέλος τόνισε οτι «τη συντηρητική πολιτική στηρίζουν και αναπαράγουν και τα άλλα κόμματα αναχώματα  ή συμπληρώματα, ανεξάρτητα απο την όποια κριτική ασκούν στην διακυβέρνηση. Από τον “αριστερό” Βαρουφάκη μέχρι τον εθνικιστή ακροδεξιό Βελόπουλο.

Γι αυτό η ψήφος του λαού πρέπει να είναι καταδικαστική για όλους αυτούς. Να μη διασκορπιστεί δεξιά – αριστερά, να μαυριστεί και να συρρικνωθεί ακόμα περισσότερο η ναζιστική εγκληματική Χ.Α.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook