Παρουσίαση του βιβλίου του Σήφη Μιχελογιάννη με τίτλο “Στην Αρένα” στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (ΔΕΦΝΚ) και οι εκδόσεις ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Σήφη Μιχελογιάννη «ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ»
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, ώρα 7.30 μ.μ.,
στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

  • Ρούλα Βουράκη, Φιλόλογος – υπεύθυνη Νομού Χανίων της ΔΕΦΝΚ
  • Γιάννης Φίλης, τ. Πρύτανης Πολυτεχνείου Κρήτης
  • Σήφης Μιχελογιάννης

Συντονισμός εκδήλωσης: Μαρία Μαράκη, φιλόλογος

Μικρή Μουσική επένδυση της εκδήλωσης, πιάνο & φωνή

Ο Σήφης Μιχελογιάννης παρακολούθησε τις σπουδές του στην Ιατρική Αθηνών μέχρι το 3ο έτος. Είναι απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών Αθήνας, της Νομικής Θεσσαλονίκης, της Ελληνογαλλικής σχολής των Χανίων, και του Φιλολογικού Τμήματος του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Δικηγόρος Αθηνών, διετέλεσε Βουλευτής Χανίων επί σειρά ετών. Διετέλεσε επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ελληνικού κοινοβουλίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης και έχει τον τίτλο του Επίτιμου μέλους της Κοινοβουλευτικής του Συνέλευσης.

Είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος και υπεύθυνος Τομέα Κρήτης. Είναι ιδρυτικό μέλος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Αρθρογραφεί συστηματικά στα «Χανιώτικα Νέα» για τη λογοτεχνία, τις τέχνες, τον πολιτισμό και την κοινωνία.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Μαρία Μιχελογιάννη

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ