Χανιά | Ευχές, δώρα και… άδειες στην κοπή πίτας της ΔΕΥΑΧ | Photos

χανιά-ευχές-δώρα-και-άδειες-στην-κοπ-994053

Παρουσία πλήθους εργαζομένων, καθώς και μελών του διοικητικού της συμβουλίου, της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΥΑΧ.

Προηγήθηκε αγιασμός από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνό, άπαντες να εύχονται για ένα ευτυχές 2020, με υγεία και πρόοδο.

Σε κάθε έναν από τους εργαζόμενους δόθηκε μια μέρα άδεια, ενώ το τμήμα που κέρδισε το φλουρί πήρε ακόμη μια μέρα. Ο… σούπερ τυχερός μίας ακόμη κλήρωσης, μάλιστα, πήρε τρεις μέρες επιπλέον άδεια, καθώς και εισιτήρια για ταξίδι στην Αθήνα με ακόμη ένα άτομο.Από την πλευρά της η νέα πρόεδρος, Χρυσούλα Χατζηδάκη, μίλησε για μια χρονιά που ξεκινάει με αισιοδοξία για να πετύχουν οι καθημερινές και επίμονες προσπάθειες όσων εργάζονται στην επιχείρηση. Όπως τόνισε, προτεραιότητα είναι κάθε μέρα να βελτιώνεται η καθημερινότητα των πολιτών, συνεχίζοντας στην αναπτυξιακή τροχιά της ΔΕΥΑΧ.Ο Τάσος Αλόγλου, μέλος του ΔΣ, εκ μέρους του δημάρχου δήλωσε ιδιαιτέρως χαρούμενος που είναι μέλος της οικογένειας της ΔΕΥΑΧ και ευχήθηκε τα επόμενα χρόνια να είναι ακόμα πιο δυναμική και με ισχυρότερο ρόλο στη χανιώτικη κοινωνία.Ο Ευτύχης Δαμιανάκης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ξεκαθάρισε ότι το συμβούλιο θα είναι πάντα κοντά σε αυτή την εταιρεία «κόσμημα», όπως την χαρακτήρισε, σε ότι αυτή έχει ανάγκη.Ο πρόεδρος των εργαζομένων, Νίκος Λατινάκης, τόνισε ότι η παρουσία τόσων ανθρώπων από πλευράς διοίκησης, δήμου, αλλά και του μητροπολίτη, στη σημερινή εκδήλωση δείχνει ότι η ΔΕΥΑΧ ενώνει και συσπειρώνει, κάτι που χαροποιεί άπαντες και αναδεικνύει τον ρόλο της επιχείρησης. Ακόμη, ξεχώρισε την συνεισφορά και την υπεραξία των εργαζομένων σε αυτά τα δύσκολα χρόνια για τη χώρα και τον Δήμο Χανίων, θέλοντας να καταλήξει στην ομοψυχία και τον διάλογο που είναι απαραίτητος στις τάξεις τους, καθώς στην στήριξή που χρειάζονται από την διοίκηση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook