Πάρκαρε παράνομα σε σούπερ μάρκετ και τον τιμώρησαν… κατάλληλα – Το απίστευτο κόλπο που σκέφτηκαν!

πάρκαρε-παράνομα-σε-σούπερ-μάρκετ-και-1608782

Η εικόνα των οδηγών, που αφήνουν το αυτοκίνητό τους όπου τους καπνίσει σε δημόσιους χώρους και στα πάρκινγκ των σούπερ μάρκετ, είναι πολύ συνηθισμένη όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες.

Έτσι βλέπουμε οχήματα να πιάνουν δύο θέσεις, να καταλαμβάνουν τα πάρκινγκ για ΑΜΕΑ και -τώρα τελευταία- να σταθμεύουν το συμβατικό Ι.Χ. τους σε σημεία στάθμευσης με φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων!

Πρόκειται για ένα φαινόμενο, που εξαπλώνεται συνέχεια, καθώς οι συγκεκριμένοι χώροι δεν ελέγχονται και οι αναίσθητοι συμπολίτες μας δεν κινδυνεύουν με πρόστιμο, αλλά τη γλιτώνουν -στην καλύτερη περίπτωση- με μία παρατήρηση.

Οι εργαζόμενοι ενός σούπερ μάρκετ στην Αργεντινή βρήκαν ωστόσο έναν άκρως πρωτότυπο και αποτελεσματικό τρόπο, για να τιμωρήσουν τον κάτοχο ενός Peugeot 308, ο οποίος είχε καταλάβει με το όχημά του τον χώρο συγκέντρωσης των καροτσιών. Συγκεκριμένα εγκλώβισαν το ασημί χρώματος αυτοκίνητο σε μία «φυλακή» αποτελούμενη από καροτσάκια, ενώ ένας πελάτες ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου έγινε χαμός από θετικά σχόλια των χρηστών.

Μία ανάλογη περίπτωση είχε παρουσιάσει το 2017 το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC Action News. Στο σύντομο video βλέπουμε ένα Nissan Juke να καταλαμβάνει δύο θέσεις στάθμευσης, οπότε το εγκλώβισαν και αυτό με καροτσάκια του σούπερ μάρκετ για να τιμωρήσουν τον οδηγό του.

Τη σχετική ανάρτηση την έχουν δει μέχρι σήμερα πάνω από 22 εκατ. χρήστες του διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, δείγμα ότι η κοινωνία ευαισθητοποιείται σε τέτοια ζητήματα,

ασχέτως αν τα αφήνουμε – τουλάχιστον στην Ελλάδα- να περνούν έτσι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook