Παρίσι: Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 12χρονης – Πώς ένας οδηγός ταξί έγινε συνεργός εν αγνοία του

παρίσι-νέα-στοιχεία-για-την-άγρια-δολο-1548850

Συνεργό της, εν αγνοία του, μετέτρεψε έναν οδηγό ταξί η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε, βασάνισε και βίασε την 12χρονη Λόλα Ντέιβιετ, προτού βάλει το κακοποιημένο άψυχο σώμα της σε ένα μπαούλο. Ο οδηγός, χωρίς να το γνωρίζει φυσικά, μετέφερε με το όχημά του το πτώμα του κοριτσιού. Η υπόθεση συγκλονίζει την Γαλλία τα τελευταία 24ωρα.

Η 24χρονη Dahbia Β, που ζούσε παράνομα στο Παρίσι, φέρεται να έχει διαπράξει “έγκλημα σεξουαλικής φύσης” και “άλλες βίαιες πράξεις” που οδήγησαν στον θάνατο 12χρονης μαθήτριας.

Γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, ο φίλος της 24χρονης παρήγγειλε ένα ταξί για να παραλάβει την Dahbia, το μπαούλο της και δύο βαλίτσες από την περιοχή Asnières-sur-Seine του Παρισιού.

Ο οδηγός με το ψευδώνυμο «Abdel» (το πραγματικό του όνομα παραμένει κρυφό προκειμένου να προστατευτεί η ταυτότητά του) μετέφερε την δολοφόνο στον προορισμό της στο 19ο διαμέρισμα, την κατοικία των γονιών της Λόλα. Η κούρσα διήρκεσε 30 λεπτά.

Μιλώντας στην Le Parisien, ο οδηγός ταξί θυμήθηκε ότι η ύποπτη τον «ανέκρινε» ψύχραιμα ενώ καθόταν στο πίσω κάθισμα του ταξί, με το πτώμα ενός παιδιού πίσω της.

«Με ρώτησε πώς πάει η δουλειά μου, αν έχω πελάτες, αν πάει καλά», είπε ο ταξιτζής. «Της είπα ότι είναι καλά και την ρώτησα τι κάνει για να ζήσει», πρόσθεσε.

Ωστόσο, έμεινε έκπληκτος από κάποιες «ασυνήθιστες» παρατηρήσεις που έκανε η Dahbia και τον «τόνο» της. Αφού του είπε ότι εργαζόταν για την Uber Eats, εκείνος την ρώτησε αν ήταν μια δύσκολη δουλειά, με την δολοφόνο να απαντά ότι προτιμάει να κρατήσει αυτή τη λεπτομέρεια για τον εαυτό της.

Ο ίδιος δήλωσε τραυματισμένος από την επαφή του με την γυναίκα, η οποία δολοφόνησε την Λόλα. Έκανε λόγο για «παιδαριώδη επιμονή» της ύποπτης να πάρει ένα πακέτο γλυκά, με το νεκρό κορίτσι στο πορτμπαγκάζ αλλά και την εντολή που του έδωσε να μην ακουμπήσει τις αποσκευές της.

Τελικός προορισμός τους ήταν η κατοικία της Λόλας στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού, όπου η 24χρονη κάλεσε την αδερφή της για βοήθεια για να μεταφέρει τις τσάντες. Η αδερφή της αρνήθηκε και έτσι η Dahbia τις άφησε στην αυλή του κτιρίου. Το φρικτό περιεχόμενο ανακαλύφθηκε αργότερα από έναν άστεγο.

Η Dahbia B έχει κατηγορηθεί για «δολοφονία 12χρονου ανηλίκου συνοδευόμενου από βιασμό ανηλίκου, βασανιστήρια ή πράξεις βαρβαρότητας», καθώς και για «βιασμό ανηλίκου με βασανιστήρια ή πράξεις βαρβαρότητας» και «απόκρυψη πτώματος». Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση στην φυλακή Fresne κοντά στο Παρίσι.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook