Παρήγγειλε αστακό και ακριβό κρασί στο πρώτο ραντεβού και ο τύπος αρνήθηκε να πληρώσει | Photos

παρήγγειλε-αστακό-και-ακριβό-κρασί-στ-795836

Μπορεί το savoir vivre να «απαιτεί» ο συνοδός μίας κυρίας να πληρώσει για το γεύμα της, όμως σε ορισμένες περιπτώσεις τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Τρανταχτό παράδειγμα η παρακάτω ιστορία ενός νεαρού, ο οποίος βγήκε για δείπνο με την συνοδό του, όμως η απόφασή του να αρνηθεί να πληρώσει όσα παρήγγειλε η κοπέλα, έγινε viral με τους διαλόγους μετά το αποτυχημένο ραντεβού να κάνουν τον γύρο των social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός άντρας μοιράστηκε μέσω του Reddit με τους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής την καταστροφική άρνησή του πληρώσει τον αστακό και το ακριβό κρασί που κατανάλωσε η συνοδός του, μία απόφαση που είχε σαν αποτέλεσμα την «έκρηξη» της κοπέλας όταν της ξαναζήτησε να βγουν ραντεβού.

Η οργισμένη κοπέλα του απάντησε πως «μετά από όσα της έκανε την προηγούμενη φορά, δεν θα έπρεπε να την ρωτήσει καν», με τον νεαρό να ζητά εξηγήσεις και να ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος, με τον νεαρό να προσπαθεί μάταια να υπερασπιστεί την απόφασή του και την κοπέλα να του επισημαίνει με -άσχημο- τρόπο πως θα έπρεπε να συμπεριφέρεται ένας τζέντλεμαν…

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook