Παρέθεσαν δείπνο προς τιμήν του πρωταθλητή Ευρώπης | Photos

παρέθεσαν-δείπνο-προς-τιμήν-του-πρωτα-891137

Την ευκαιρία να δειπνήσουν με τον πρωταθλητή Ευρώπης στα 200 και 400μ. μικτή, Απόστολο Παπαστάμο, την οικογένειά του, αλλά και τον προπονητή κολύμβησης, Κώστα Τζιλιβάκη είχε η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά στο εστιατόριο ΕΝΕΤΙΚΟ στο Παλιό Λιμάνι, η οικογένεια του Ομίλου παρέθεσε το τραπέζι στον αθλητή που έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα με τα κατορθώματά του. Παρόντες σε αυτή την πολύ ωραία συνάντηση ήταν οι δημοσιογράφοι από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μέλη του Δ.Σ. από το σύλλογο γονέων του τμήματος κολύμβησης του ΝΟΧ, αλλά και ο νέος δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ειδικότερα, ο κ. Σημανδηράκης τόνισε την χαρά που αισθάνεται για το ότι ένα νέο παιδί κατάφερε να πετύχει τόσο μεγάλες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, εξαίροντας το έργο των προπονητών και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ευχήθηκε δε καλή επιτυχία στον Απόστολο στην πορεία της καριέρας του.Το λόγο πήρε επίσης ο ίδιος ο Απόστολος, ευχαριστώντας για όλη αυτή την αγάπη που εισπράττει απ’ όλους, ενώ ο Κώστας Τζιλιβάκης σημείωσε ότι η προσπάθεια που έγινε ήταν μετά από πολλές ώρες προπονήσεων μέσα στην πισίνα.

Ήταν μια πραγματικά υπέροχη βραδιά όπου όλοι πέρασαν πολύ όμορφα ενώ είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν και ν’ ανταλλάξουν απόψεις με τον πρωταθλητή Ευρώπης, που επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά το πόσο καλός και ταπεινός χαρακτήρας παραμένει.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook