Παρέμβαση από τη Rosa Nera στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων | Photos

παρέμβαση-από-τη-rosa-nera-στο-δημοτικό-συμβο-969917

Παρουσία μελών της κατάληψης Rosa Nera στο ακροατήριο, ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων όπου συζητείται και το σχέδιο Προϋπολογισμού του Δήμου Χανίων για το έτος 2020.

Μέλη της κατάληψης πήραν τον λόγο και ζήτησαν από το σώμα να πάρει θέση στην ξενοδοχοποίηση των κτιρίων περιουσίας του Πολυτεχνείου Κρήτης και στο τελεσίγραφο της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να εκκενωθούν τα κατειλημμένα κτίρια.

Μέσα από τοποθετήσεις που αναφέρονταν στην λειτουργία και τις δράσεις που πραγματοποιούνται εντός της κατάληψης, συλλογικότητες που στηρίζουν τη Rosa Nera ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου έναντι στο δόγμα «Νόμος και Τάξη», που όπως είπαν προωθείται από την κυβέρνηση.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, είπε ότι ο Δήμος Χανίων οφείλει να φιλοξενεί πολίτες με συγκεκριμένα αιτήματα. «Θεωρώ ότι αυτή η συζήτηση γίνεται σε λάθος χρόνο και σε λάθος τόπο, καθώς τα δεδομένα παραχώρησης είναι στο παρελθόν με τη σύμβαση που έκανε το Πολυτεχνείο με ιδιωτική εταιρία, να πληροί τους απαραίτητους όρους για την αξιοποίηση της περιουσίας του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι είπε ότι από τη μεριά της η δημοτική αρχή οφείλει αν μη τι άλλο να σεβαστεί βασικούς κανόνες λειτουργίας της ιδιοκτησίας. «Τέτοιοι είναι ο σεβασμός προς την ιδιωτική περιουσία και στην αυτοδιάθεση του κάθε ένα. Το Πολυτεχνείο έχει το δικαίωμα να διαχειριστεί την περιουσία του, εσείς έχετε το δικαίωμα να προσβάλλεται τις αποφάσεις αυτές. Μπορούμε να δούμε αν διαφωνούμε για τη δημιουργία ξενοδοχείου, ωστόσο μόνο γνώμη μπορούμε να εκφράσουμε. Θα ήθελα να μην έχει προχωρήσει η αξιοποίηση μέχρι τον Αύγουστο του 2020, ώστε να καταπέσει η απόφαση του Πολυτεχνείου», ανέφερε.

Η Rosa Nera μπορεί να αποτέλεσε πηγή για διάφορες συλλογικότητες και τις δράσεις τους, αλλά καταλήψεις δημόσιου χώρου, που κινούνται εκτός νόμου, δεν μπορούν να χαίρουν υποστήριξης από εμάς, τόνισε ο κ. Σημανδηράκης.

Σχετικά με την ταύτιση του θέματος με αυτό της αξιοποίηση του οικοπέδου της ΑΒΕΑ, ο Δήμαρχος Χανίων είπε ότι για το δεύτερο ο Δήμος μπορούσε και έπρεπε να διεκδικήσει, σε αντίθεση με την ιδιοκτησία ενός άλλου νομικού προσώπου.

«Το εύκολο θα ήταν να βγει ένα ψήφισμα από τον Δήμο Χανίων, αλλά όχι ότι λύνει το πρόβλημα», είπε κλείνοντας.

Ο Άρης Παπαδογιάννης, είπε ότι σα Δήμος πρέπει να αποφασιστεί το πλαίσιο για την λειτουργία και την οργάνωση της Παλιάς Πόλης των Χανίων. Ωστόσο επειδή δεν υπάρχει το πλαίσιο αυτό, πρέπει να γίνει η οργάνωση μιας κοινωνικής συμμαχίας για να πάρει τις όποιες τέτοιες αποφάσεις. «Υπάρχει ένα σαφές νομοθετικό πλαίσιο και εμείς σαν Δήμος δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό» τόνισε και συμπλήρωσε ότι αφού τα κτίρια είναι ιδιοκτησία τρίτου, είναι και δική του απόφαση. «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να προσπαθήσουμε να νομοθετήσουμε για τις χρήσεις της παλιάς πόλης» είπε κλείνοντας.Ο Ευτύχης Δαμιανάκης, κατεβαίνοντας από το Προεδρείο τοποθετήθηκε σαν επικεφαλής παράταξης και τόνισε ότι συμφωνεί απόλυτα με την τοποθέτηση του Δημάρχου, αφού όπως εξήγησε δεν μπορεί να παρθεί απόφαση για την περιουσία άλλων.Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας» Γρηγόρης Αρχοντάκης, είπε ότι το ζήτημα είναι χωρισμένο σε δύο μέρη: Αρχικά με την κατάληψη, είμαι κάθετα αντίθετος και θεωρώ ότι πρέπει να λήξει. Στο κομμάτι της αξιοποίησης των κτιρίων είπε ότι αν προκύψει διαδικασία διαβούλευσης, με τον πρώτο λόγο να τον έχει το Πολυτεχνείο Κρήτης, εξέφρασε τη διάθεσή του να συμμετέχει.Ο πρώην Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας, αναφέρθηκε στο τι συνέβη επί θητείας του για την απόφαση του Πολυτεχνείου, ενώ τόνισε ότι το κομμάτι αυτό θα πρέπει αξιοποιηθεί για εκπαιδευτικούς λόγους.Ο Γιάννης Σαρρής, σχολίασε το πόσο αντιλήφθηκαν οι υπόλοιποι σύμβουλοι, ότι οι συλλογικότητες διέπονται από μια ποιότητα, ενώ κανείς δεν ένιωσε «να απειλείται η ζωή του», όπως θα νόμιζαν. «Περισσότερο απειλείται η Περιουσία από τον ΕΝΦΙΑ, παρά από αυτές τις συλλογικότητες. Θέση μας είναι ότι δεν θέλουμε ο χώρος αυτό να γίνει ξενοδοχείο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Βουρλάκης, υπογράμμισε ότι ο Δήμος οφείλει να έχει πολιτική θέση και άποψη για ένα τέτοιο ζήτημα, ωστόσο «το Πολυτεχνείο δεν έχει δικαίωμα να ξεπουλάει την περιουσία του εις βάρος των πολιτών των Χανίων» ανέφερε.Ο Σεραφείμ Ρίζος αναφερόμενος στον Δήμαρχο Χανίων, είπε ότι ναι μεν ανεβάζει το πολιτικό επίπεδο, δείχνε βέβαια την πολιτική του καταγωγή. «Θεωρώ ότι η μνήμη σας είναι κοντή και ξεχνάτε ότι η αστική δημοκρατία που επικαλείστε, ξεκίνησε από την κατάληψη του Πολυτεχνείου το 73′», τόνισε σε έντονο ύφος.

 

zarpanews.gr

16 thoughts on “Παρέμβαση από τη Rosa Nera στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων | Photos

  1. Όντως είναι περιουσία του Πολυτεχνείου.ΔΕΝ είναι όμως περιουσία του (πρώην) πρύτανη.Την δική του (περιουσία)να την κάνει ό,τι θέλει!Άλλωστε,το Υπουργ.Εθνικής Άμυνας παραχώρησε το κτίριο στο Πολυτεχνείο με μοναδικό σκοπό να γίνει εκεί η Σχολή Καλών Τεχνών και όχι…ξενοδοχείο!

  2. Οι πολιτες της Θεσσαλονικης ξεσηκωθηκαν για τα αρχαια για να γινει ενα εργο ζωης για την πολη! Εμεις θα αφησουμε να χαθει ενα κομματι της ιστοριας στο βωμο του τουρισμου; Για να γινει ενα απλα ξενοδοχειο; Δηλαδη η πολιτεια δεν μπορει να ζητησει το λογω απο το Πολυτεχνειο; Το πολυτεχνειο δε μπορει να σεβαστη τους πολιτες;

  3. Οπότε παιδιά όπως καταλάβατε game over τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.. να κάνετε κατάληψη στις περιουσίες των γονιών σας που όπως φαίνεται είναι αρκετά μεγάλες αφού σας επιτρέπουν να ζείτε χωρίς να δουλεύετε…
    Προχωράμε, case closed

    1. Εσυ που κουνας το δαχτυλο και θα μας πεις τι να κανουμε, απαντησε και σε εμας που ουτε καταληψη αλλα σιγουρα ουτε ξενοδοχειο! Οποιος δε θελει να γινει ξενοδοχειο δε σημαινει οτι θελει και την καταληψη! Καθε γωνια γης την αξιοποιουν οι μεγαλοεπιχειρηματιες για να βαλουν λεφτακια στην τσεπη τους και επειδη τελειωσε η καρποφορα γη πανε τωρα και σε ιστορικα μερη (ΑΒΕΑ, Λοφος Καστελλι). Εγω σαν απλος Χανιωτης δεν κερδιζω τιποτα, εσυ δν ξερω τι κανεις! Ουτε τον τουρισμο θα μου αυξησει 2-3 εξτρα ξενοδοχεια ουτε τιποτα! Αντιθετα ομως αν σε 10 χρονια δν εχω να αναδειξω τιποτα γιατι ολα θα ειναι ξενοδοχεια και airbnb τοτε θα ειναι αργα! Θα κερδιζα αν γινονταν μια βιβλιοθηκη, η χωρος στεγασης φοιτητων ομως. Το Πολυτεχνειο και το καθε πολυτεχνειο θα πρεπει να σεβεται την τοπικη κοινωνια και να τη βοηθαει, οχι να την φερνει εναντιων της!

      1. Με την απάντηση σου αποδεικνύεις πόσο κοντοφθαλμοι είστε όλοι οι αριστεροί.
        Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε καν ότι με τα χρήματα από την εκμετάλλευση αυτού του κτηρίου μπορεί να γίνει και βιβλιοθήκη και εστία και να φτιαχτεί το κολυμβητήριο στο ακρωτήρι και και και.
        Αλλά το μόνο εύκολο είναι να αναμασατε τα πυροτεχνήματα του τύπου «ήρθε η airbnb και θα μας πάρει τα σπίτια».

        Ο κόσμος προχωράει με χίλια και εσείς θέλετε να μας πάτε με την όπισθεν.

        1. Πρωτον δειχνεις απο το ονομα σου κι ολας το μυαλο σου και την παιδια σου! »ο μπαμπας σας». Αρα η ηλικια σου δεν θα πρεπει να ξεπερναει τα 18. Δευτερον φαινεται οτι τα χεις με τους αριστερους αρα εσυ εισαι ο κοντοφθαλμος! Και τριτον σε μια δημοσια παιδεια τα χρηματα για εστιες και οτι αλλο θες ερχονται απο το κρατος και οχι απο το ξεπουλημα της περιουσιας! Ο κοσμος προχωραει για αυτον ακριβως το λογο! Γιατι δινει λεφτα στην παιδεια στην υγεια και στον πολιτισμο! Ας κανει το κτηριο παπαδοπετρου ξενοδοχειο! Κανεις δε θα πει τιποτα! Αλλα οχι εναν αρχαιολογικο χωρο! Ο Δημος ξοδεψε μια περιουσια για να αγορασει ενα ερεπειο! Ας ερχοταν σε συμφωνια με το Πολυτεχνειο για την αξιοποιηση καποιου αλλου χωρου! Το Πολυτεχνειο ειναι πανεπιστημιακο ιδρυμα οχι ΑΕ. Δε μπορει ενας πρυτανης να παιρνει δια βιου. Τελος ολο το δημοτικο συμβουλιο ειναι κατα του ξενοδοχειου οπως και η πλειοψηφια του χανιωτικου λαου.

          1. Φανταζομαι γραφεις εχοντας στα χερια σου τα αποτελεσματα καποιας δημοσκοπησης. Τι, οχι?
            Για πες μου κατα την αποψη σου το κρατος για να τα χρηματοδοτησει αυτα που λες που θα βρει χρηματα? θα φυτεψει λεφτοδεντρα μηπως? Και ποιος σου ειπε οτι η παιδεια θα πρεπει να ειναι μονο δημοσια? Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο τα εχουμε ξεπερασει αυτα.
            Απο οτι θυμαμαι το ποσο που θα δινοταν για ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ των κτηριων στον λοφο ηταν ιδιαιτερως υψηλο και επισης οποιος τα εδινε θα ειχε την υποχρεωση να εχει ανοιχτη την πλατεια αλλα και να την ανακαινισει κιολας. Επισης, το κτηριο θα επεστρεψει στον ιδιοκτητη του μετα απο 30 χρονια.
            Λοιπον, καλο το παραμυθι σας, αλλα δεν εχει δρακο…

            Καλα να μην συζητησουμε οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που σκουζουν τωρα αν ειχε την τυχη να ειχε στην κατοχη του αυτο το κτηριο θα το ειχε κανει ξενοδοχειο ξεκαθαρα, αλλα τετοιοι υποκριτες ειναι…

  4. AKOY KATAΛΗΨΗ …ΑΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΣΚΑΠΕΤΙ,….να σας πως εγω ποσα απιδια βαζει ο σακος! Καταληψη…ειστε παρανομοι ζητατε και τα ρεστα! ΟΥΣΤ….

  5. Ο κύριος Υφυπουργος Παιδειας δεν είχε υψωσει σε σημαία του το κτίριο της Μεραρχιας γιανα εκλεγεί βουλευτής?Υπάρχει κ ο συνδυασμος του δογματος Νομος κ Ταξη οπότε κολλάει γάντι η εξωση της καταληψης από το κτίριο της Μεραρχιας!!!!!!!!Το κτιριο είναι στο Λοφο Καστελιου στο λοφο που αποτελεί αρχαιολογικο χώρο της Μινωικης Κυδωνιας….η μετατροπή του κτιριου σε ένα ακόμη ξενοδοχειου είναι τραγικο….ο κύριος Υφυπουργος Παιδειας ας δει με την Γαλλικη Σχολη στη Χαλεπα τι θα κάνει μπας και ιδρυθει κανένα επίσημο Λαογραφικο Μουσείο Χανιων κ βλεπουμε για το κτίριο της Μεραρχιας!!!!!!!!!Πηξαμε στους τεχνοκρατες προφεσορους που λέει και ο Παπακωνσταντινου!!!!!!!!!

  6. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΓΑΔΙΑΡΗ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΟΞΕΝΟΔΟΧΟ-ΒΟΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΟΠΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΕ ΘΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΕΡΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
    ΓΙΑΪΝΤΑ ΜΠΡΕ ΠΡΕΠΕΙ Η ΧΑΝΙΟΛΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ;;;;;;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΗ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΛΕΩ RBNB ΣΤΑ ΥΨΗ.
    ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.

    1. ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΣΤΑΡΑΤΑ! ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΑΡΚΑΛΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ Η’ ΚΑΤΑΛΗΨΗ Η’ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
      ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΕΤΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Α.Ε.
      ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟΣΟΥΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ
      ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ( ΣΤΑΘΑΚΗΔΕΣ, ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΔΙΓΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΡΕΣ)

  7. Τα τεραστια μαυρα πανό π ανεβαζαν καθε λιγο γεματο ασχημια

    Λευτερια στον… Μαζιωτη, υπερ μεταναστων και εγω δεν ξερω τι αλλα εγραφαν

    Να μας πουν αν αφορουσαν τους κατοικους των Χανιων….

    Τα παιδια της καταληψης την επανασταση τους κανουν με τις πλατες και τα λεφτα του μπαμπα και εχουν και ενα υφος οτι κανουν κ τιποτα φοβερο αν τους μιλησεις!!

    1. Η εισαι αφελης ή σε εχει παρασυρει η λασπολογια! Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΥΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ! Εσυ γιατι τα μπλεκεις? Και θετεις το ερωτημα η καταληψη ή ξενοδοχειο? Επισης σαν πολιτικο μελος της κοινωνιας τοσα χρονια ξερω πολυ καλα οτι τα παιδια αυτα δεν ειναι οι αναρχικοι που φανταζεσαι. Εχουν βοηθησει την κοινωνια μας σε πολλους αγωνες ειτε ειναι για τη φυση, ειτε για τον τουρισμο ειτε για κοινωνικα θεματα! Οι αγωνες για τη βαση της σουδας αφορουσαν τον Χανιωτικο λαο. Οπως οι αγωνες για τις ανεμογεννητριες, τα χημικα που ηθελα να ριξουν στη Μεσογειο, και καθε αδικια που γινεται εις βαρος των απλων πολιτων! Τελος δειχνεις και το ηθος σου και το μυαλο σου γραφωντας ως αρνητικο οτι υποστηριζουν τους μεταναστες! Ναι η κοινωνια των Χανιων θελει και στηριζει τους μεταναστες σαρεσει δε σαρεσει!

      1. Οποτε με λιγα λογια οι Αμερικανοι δεν εριξαν τα χημικα στη Μεσογειο (αλλη μια ιστορια βγαλμενη απο τν κ..λο μας) γιατι φοβηθηκαν τις αρχιτεκτονισσες που αραζουν στη Rosa Nera και τους γκομενους τους! Παιδια, δεν ξερω τι πινετε εκει πανω αλλα πρεπει να ειναι πααρα πολυ καλο!

        Οσο για τις ανεμογεννητριες που κοβουν τον υπνο των προβατων δεν το σχολιαζω καν, γατακια ολλανδοι, δανοι κλπ που εχετε γεμισει τις χωρες σας με αυτες!

        Τρικυμια εν κρανιω σε γενικες γραμμες…

  8. Πηρε ο «κυριος» Διγαλακης μια αποφαση που ξεσηκωσε ολη την κοινωνια. Προφανως την προχωρησε γιατι ηταν προσωπικο του στοιχημα ωστε να τσιμπησε και καμια θεσουλα στο ψηφοδελτιο! Καλο ειναι ο νεος Πρυτανης να ερθει σε επικοινωνια και συζητηση με την κοινωνια των Χανιων ωστε ο χωρος να αξιοποιηθει επιτελους προς οφελος των φοιτητων ή εστω της τοπικης κοινωνιας! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΕΤΡΑ να ρημαζουν κλειστα!
    ΥΓ. Ολοκληρα υπουργεια ενα κονδυλι για να τα κανετε εστιες πχ δεν μπορειτε να εκδωσετε; Μονο ο συγχωρεμενος ο Σκουλακης εκανε το Νοσοκομειο. Τοσα χρονια υπουργιλικια ουτε ενα ΒΟΑΚ ουτε τιποτα!

  9. Εν τω μεταξυ ολοι αυτοι εχουν γεμισει τα Χανια με πανο και στενσιλ με συνθηματα του στιλ «λευτερια στον συντροφο και αγωνιστη Κουφοντινα»…
    Και καθομαστε και τους συζηταμε ακομα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook