«Παρέλαση» Τσιτσιπά στην πρεμιέρα στο Open της Αυστραλίας: Νίκη με 3-0 και… να περάσει ο επόμενος

παρέλαση-τσιτσιπά-στην-πρεμιέρα-στ-985334

Με πατημένο το… γκάζι ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-0, 6-2, 6-3 του Ιταλού Σαλβατόρε Καρούζο (Νο95) και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Australian Open.

Ο Έλληνας τενίστας έχοντας στο πλευρό του εκατοντάδες ένθερμους ομογενείς έφτασε με μεγάλη άνεση στη νίκη η οποία θα τον στείλει στον 2ο γύρο όπου και θα παίξει την Τετάρτη με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Κολσράιμπερ και στον Τζιρόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Τσιτσιπάς είπε «προσπάθησα να είμαι ήρεμος και να ειμαι επιθετικός. Ήμουν σταθερος σε όλο το μάτς, ήμουν «in the zone»».

Ο Έλληνας τενίστας εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος ειδικά με το πρώτο σετ λέγοντας ότι «ήταν σχεδόν τέλειο» ενώ ντελίριο προκάλεσαν η αναφορά του στους οπαδούς: «να μην ξεχάσω και όσους ήταν εδώ».

Ο Τσιτσιπάς πραγματοποίησε το πρώτο βήμα για το μεγάλο του όνειρο που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του Grand Slam.

Την περασμένη σεζόν έφτασε έως τους «4» στο Australian Open και φέτος μετά από το φανταστικό του τελείωμα στο 2019, με τον τίτλο στο ATP Finals, δείχνει αποφασισμένος να «σπάσει» την παντοκρατορία του Big-3 αν και πάντα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα.

protothema/gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook