Παράταση για το Santa Challenge – Βήμα βήμα πώς μπορούμε να στηρίξουμε τα σωματεία των Χανίων

παράταση-για-το-santa-challenge-βήμα-βήμα-πώς-μπορ-1155548

Το SANTA CHALLENGE παρατείνεται χάρη στην αγάπη και την συγκινητική προσφορά μικρών και μεγάλων αλλά και επιχειρήσεων! Παράταση λοιπόν για όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν τη δωρεά τους και να στηρίξουν τα παιδιά των: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και Συλλόγου «Ορίζοντα»!

Το santa challenge πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων – Περιφέρειας Κρήτης, αποδεικνύοντας εμπράκτως για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη της στο έργο του Σωματείου Santa Run Chania αλλά ιδιαίτερα την αγάπη της στα σωματεία της πόλης μας. Επισυνάπτεται απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε ο κ. Καλογερής – Αντιπεριφερειάρχης Χανίων.

Επίσης, ο TONIS SFINOS στηρίζει για μία ακόμη φορά το Santa Run Chania και συμμετέχει στο santa challenge προκαλώντας επώνυμους φίλους του να πάρουν μέρος σε αυτή την αλυσίδα αγάπης.

Υποστηρικτής σε αυτή την προσπάθεια είναι και ο κρητικός καλλιτέχνης Γιώργος Χαιρέτης, ο οποίος καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στο santa challenge και ετοίμασε κι εκείνος ένα βίντεο αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω πανδημίας η καθιερωμένη διοργάνωση δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, όμως ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να στηρίζουμε τα παιδιά των: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και Συλλόγου «Ορίζοντα» καταθέτοντας μία συμβολική δωρεά (όποιο ποσό επιθυμεί ο καθένας) και παρακινούμε τους φίλους μας μέσα από τους προσωπικούς μας λογαριασμούς στο facebook και στο instagram να συμμετέχουν κι εκείνοι σε αυτή την αλυσίδα αγάπης!

Μια φορά Άγιος Βασίλης…για πάντα Άγιος Βασίλης!

Δείτε παρακάτω τις οδηγίες με τα βήματα συμμετοχής στο Santa Challenge.

One thought on “Παράταση για το Santa Challenge – Βήμα βήμα πώς μπορούμε να στηρίξουμε τα σωματεία των Χανίων

  1. Παράταση, ξανα παράταση, σε λίγο θα παίξουν και πέναλτυ.
    Λες να έσπευσαν όλοι και να μπλόκαρε η… πλατφόρμα;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook