Παρασκευάς Καρασούλος: Ο στιχουργός της «Μικρής Πατρίδας» επιστρέφει με νέο τραγούδι

παρασκευάς-καρασούλος-ο-στιχουργός-τ-1119646

Ο Παρασκευάς Καρασούλος είναι ένας άνθρωπος που έχει τροφοδοτήσει σημαντικά το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Είναι ο εμπνευστής κάποιων από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς στίχους της εγχώριας δισκογραφίας καθώς έχει βάλει την πολύτιμη στιχουργική του υπογραφή σε πασίγνωστα κομμάτια, όπως τα «Μικρή Πατρίδα», «Δεν είσαι εδώ», «Εφτά ζωές», «Δυο μέρες μόνο» κ.α. ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαίες φωνές μεταξύ τωμ οποίων και αυτές της Δήμητρας Γαλάνη, του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Τσαλιγοπούλου κ.α.

Αυτές τις ημέρες μάς δίνει μια πρώτη γεύση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες από την «Μικρή Άρκτο», μέσα από το ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Της ομορφιάς το άγριο φιλί». Έξι χρόνια μετά το «Αλλιώς», την δισκογραφική του συνεργασία με τη Δήμητρα Γαλάνη το 2014), ο στιχουργός με δύο νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, τον συνθέτη Γκωτιέ Βελλισάρη ο οποίος και υπογράφει τη μουσική στα περισσότερα τραγούδια του δίσκου και τον ερμηνευτή Θοδωρή Νικολάου που ερμηνεύει τραγούδια.

Παράλληλα, στο δίσκο θα δώσουν το δυνατό μουσικό παρών τρεις σημαντική καλλιτέχνες. η Ελένη Καραΐνδρου, ο Νίκος Κυπουργός και ο Γιώργος Ανδρέου μελοποιώντας στίχους του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook