Παράνομες κατασκευές θα μαζέψει άμεσα από τις παραλίες ο Δήμος Χανίων – Θα πάρει και ξαπλώστρες

παράνομες-κατασκευές-θα-μαζέψει-άμεσ-1074264
Φωτογραφία αρχείου

Από τον Δήμο Χανίων επισημαίνεται, αναφορικά με τις παράνομες πρόχειρες κατασκευές (ξαπλώστρες, ομπρέλες, κ.α.), που έχουν τοποθετηθεί μόνιμα εντός αιγιαλού σε κοινόχρηστες παραλίες του Δήμου, ότι αυτές θα απομακρυνθούν άμεσα (εντός της τρέχουσας εβδομάδας) από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου.

Οι συγκεκριμένες παράνομες κατασκευές διακόπτουν το ενιαίο του αιγιαλού και της παραλίας, δημιουργώντας την εντύπωση ότι ένα τμήμα διέπεται από ιδιαίτερο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

“Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι οι κοινόχρηστες παραλίες πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους τους συμπολίτες και τους επισκέπτες μας ανεξαιρέτως”, επισημαίνει σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για τα τεχνικά συνεργεία, Γιάννης Νικηφοράκης.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Παράνομες κατασκευές θα μαζέψει άμεσα από τις παραλίες ο Δήμος Χανίων – Θα πάρει και ξαπλώστρες

  1. Στη Νεα Χωρα που κοπηκαν ΔΥΟ ΑΛΜΥΡΙΚΙΑ για χαρη μαγαζιου μπορστα στην παραλια και εχουν τοποθετηθει ξαπλωστρες μεχρι και σε αποσταση αναπνοης απο τον ξυλινο διαδορμο που περπαταει ο κοσμος, θα γινει κατι; Ποτε θα σταματησει ο Δημος να κανει τα στραβα ματια για τους γνωστους- αγνωστους εμπορες(?) και μεσιτες(?) αυτης της πολης; Ολα για την «αξιοποιηση» και την «αναδειξη».

  2. Οι πιο …»παράνομες» και καλαίσθητες κατασκευές είναι τα πολλά… αποδυτήρια που στήθηκαν στο ξαφνικό…σε όλες τις παραλίες ακόμα και σ’ αυτές που πάνε ελάχιστοι!!!!

  3. ΕΠΙΣΗΣ να δει και ποσα τετραγωνικα πιανουν οι επιχηρηματιες που εχουν βαλει τις ξαπλωστρες μεσα στο νερο. επισης να δει αν τις μαζευουν το βραδυ οπως ειναι υποχρεωμενοι, εδω φευγει ο κοσμος για να ξαπλωνουν οι ξαπλωστρες, ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  4. Στον ΚΑΛΑΘΑ εχει μια καντινα στο δρομο για αποθηκη και μια στην αμμο. Επισης δεν μπορουμε να περπατησουμε την παραλία γιτι την κοβουν οι ομπρελες που ειναι μεχρι το κυμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook