Παραμένουν στην εργασία τους οι υγειονομικοί που δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση – Τι ισχύει για όσους τέθηκαν σε αναστολή

παραμένουν-στην-εργασία-τους-οι-υγειο-1267487

Ανεμβολίαστοι θα θεωρούνται από τις 7 Φεβρουαρίου όσοι πολίτες δεν έχουν πραγματοποιήσει την τρίτη δόση για το εμβόλιο του κορονοϊού και έχει παρέλθει το 7μηνο από την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Μέσα σε αυτούς είναι και χιλιάδες υγειονομικοί, οι οποίοι, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN, δε θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλά δε θα τεθούν σε αναστολή σε πρώτη φάση.

Εξετάζεται οι υγειονομικοί που δεν έχουν πραγματοποιήσει την τρίτη δόση να μπορούν να εργάζονται κανονικά με 2 rapid test την εβδομάδα.

Eντύπωση βέβαια προκαλεί το γεγονός, ότι αρκετοί από όσους έχουν τεθεί σε αναστολή, ζητούσαν να πραγματοποιούν rapid test για να μπορούν να εργαστούν, οι οποίοι ακόμα και τώρα δε θα μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Δείτε όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN

2 thoughts on “Παραμένουν στην εργασία τους οι υγειονομικοί που δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση – Τι ισχύει για όσους τέθηκαν σε αναστολή

  1. Και μετά από αυτό …… συνεχίζουν κάποιοι να πιστεύουν ότι όλα γίνονται για το καλό της υγείας τούς .Όταν για τους ίδιους λόγους κρατάς μέσα στα νοσοκομεία εργαζόμενους που τους φέρνεις πίσω την 6 ημέρα με ήπια συμπτώματα χωρίς τέστ και έχεις τους υγιείς απέξω,ενώ έχει γονατίσει το σύστημα, συνεχίζουμε και τους ανεχόμαστε.Απο την αρχή το σχέδιο ήταν άλλο, ήταν η επέκταση της υποχρεωτικότητας σε όλο το δημόσιο τομέα με σκοπό την ιδιοτικοποιηση.Απλά οι υγειονομικοί τους χάλασαν την μαγιά,και τώρα επικρατεί εις βάρος αυτών που αντιστάθηκαν μια εκδικητικότητα.Συνεχισε να κοιμάσαι εσύ Χανιώτη…..θα σε ξυπνήσουν στις εκλογές.

  2. Κουλη? Ισως κερδισες τη μαχη (μενει να φανει βεβαια γιατι διατηρω αμφιβολιες) εχασες ομως σιγουρα τον πολεμο. Οι υγειονομικοι που εμειναν ανεμβολιαστοι σου χαλασαν το σχεδιο. Και αυτο ηταν ο πραγματικος πολεμος τον οποιον εχασες. Κατσε τωρα με τη νικη μιας μαχης που απλα τιμωρεις αυτους που σε κερδισαν ουσιαστικα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook