Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα την Τρίτη το βράδυ στο λιμάνι της Σούδας

παραλίγο-να-θρηνήσουμε-θύματα-την-τρί-1047963

Ένα απίστευτο περιστατικό το οποίο συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι της Σούδας, αναφέρει στο chaniaships.com. Σύμφωνα με την μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα:

«Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα την Τρίτη το βράδυ στο λιμάνι της Σούδας, όταν οδηγός Ι.Χ.. αλλοδαπής καταγωγής μπήκε μέσα στο λιμάνι της Σούδας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.Ο άνδρας αφού έκανε αναστροφή στο λιμάνι της Σούδας, στον γυρισμό ανέπτυξε ταχύτητα ξανά με αποτέλεσμα να μην τον ενδιαφέρει αν πηγαίνει καταπάνω μου. Την ώρα εκείνη φωτογράφιζα την αναχώρηση του Νήσος Ρόδος.

Συγκεκριμένα στην προβλήτα Ανδρίας το αμάξι από την μεγάλη ταχύτητα σηκώθηκε στον αέρα μετά την αναστροφή, μου αναβόσβηνε τα μεγάλα τα φώτα συνεχώς για να βιαστώ να φύγω στην άκρη. Αν δεν έκανα ένα γρήγορο βήμα μπροστά αυτή την στιγμή θα ήμουν νεκρός. Αμέσως μετά το συμβάν αυτόπτης μάρτυρας ακολούθησε τον δράστη του έκλεισε δρόμο στην έξοδό του από λιμάνι. Μετά από λογομαχία τον οδηγήσαμε στο Λιμεναρχείο Σούδας όπου και του υπέβαλα μήνυση.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο οδηγός στο πίσω κάθισμα είχε την γυναίκα του και το παιδί του το οποίο είναι ΑΜΕΑ.

Το λιμάνι της Σούδας και κάθε λιμάνι δεν είναι χώρος άσκησης οδηγικών ικανοτήτων επειδή απλά είναι ανοιχτός χώρος. Στην καλύτερη κάποιος μπορεί να πέσει στην θάλασσα με το αυτοκίνητο και στην χειρότερη να παρασύρει κάποιον πεζό μαζί του.

chaniaships.com

One thought on “Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα την Τρίτη το βράδυ στο λιμάνι της Σούδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook